Ce spun biologii

In urma cu cateva generatii cantitatea de oxigen in atmosfera se gasea in proportie de 40-50%. Acum acest procentaj a scazut la 20% iar la 6% viața nu mai este posibilă.

Dr. Otto Warburg. Premiului Nobel 1883-1970

Cancerul este anaerob, apărând în lipsa oxigenului. Acesta are mai multe cauze secundare dar numai una este primară, reprezintă asimilarea normală a oxigenului de către celulele anaerobe.”

“Cauza apariţiei majorităţii bolilor şi a pierderii de energie este în mod intim legată de o diminuare a aportului de oxigen în cadrul corpului nostru. Trebuie să administrăm cantitatea de oxigen necesară în fiecare zi, în mod constant, împreună cu mineralele şi ceilalţi nutrienţi. Aşa asigurăm funcţionarea corectă a proceselor imunologice.

Două treimi din corp reprezintă apă. Aceasta necesită oxigenarea constantă cu oxigen activ proaspăt. Cum te vezi tu pe tine? Ca un vas cu apă limpede, cristalină sau mai degrabă ca un amestec de multe fluide negre şi contaminate?

Corpul nostru se reînnoieşte în totalitate la fiecare aproximativ 11 luni.

Dr. J. B. Kizer, biochimist şi fizician

„Oxigenul este letal pentru ţesuturile cancerigene. Studiile mele au demonstrat că atunci când cantităţile de O2 sunt ridicate, ţesuturile canceroase sunt selectiv eliminate, deoarece se pare că nu pot suporta nivele ridicate de O2.”

Dr. Horacio Kirnast

„ Atunci când o celulă normală suferă de lipsă de oxigen îşi pierde capacitatea de controlare a pH-ului favorizând apariţia cancerului.   Aportul suficient de oxigen celular trebuie sustinut mereu.”

Dr. Pablo G. Cadiolog în cadrul Fundaţiei Favaloro.

„Creierul, inima şi rinichii sunt organele ce suferă cel mai mult din cauza lipsei de oxigen.”

Linus Pauling 1901-1994  Laureat al Premiului Nobel de 2 ori.

Da nastere termenului de “Medicina Ortomoleculara”, aratand care este concentratia adecvata a nutrientilor. Explica functiile fiziologice si enzimatice ale nutrientilor specifici, asa cum sunt vitaminele, mineralele si aminoacizii, prezenti in organism.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>