Controlul Vieții

Ia controlul asupra propriei tale VIETI        De Patricia Diane Cota-Robles

Ai posibilitatea sa faci o schimbare pozitiva in lume.
Traim intr-o perioada ametitoare a miracolelor si provocarilor. Se pare ca aceste experiente extreme sunt folosite pentru a trezi Umanitatea la viteze “warp”. Oricat de tare ar incerca oamenii, prezenta lor EU SUNT nu le permite sa atinga butonul de SNOOZE pentru a se intoarce la culcare. Este vremea ca oamenii de peste tot sa isi aminteasca cine sunt si de ce sunt pe Pamant in acest moment auspicios. Au loc schimbari importante, in ciuda aparentelor exterioare; incepem sa vedem dovezi ale oamenilor in fiecare aspect al vietii, care ies la iveala pentru a face o diferenta pozitiva.
2009 este un an numeric 11. Acesta este un numar Maestru care reflecta transformarile fizicului in Divin. Multe activitati ale Luminii care au avut loc in acest an ne-au furnizat oportunitati uimitoare de trecere la cel mai inalt nivel de constiinta pe care l-am experimentat de cand am decazut din Gratia divina, cu eoni in urma.
Noiembrie este a 11-a luna din 2009, deci suntem binecuvantati cu frecventa numerica puternica de 11:11 pe parcursul intregii luni. Pe 11 si pe 29 noiembrie 2009 suntem binecuvantati cu o frecventa numerica de 11:11:11, care poate fi un moment extrem de puternic pentru noi toti.
Chiar daca suntem constienti sau nu, fiecare dintre noi se pregateste de multa vreme sa asiste aceste momente fara precedent. Toti avem talente si abilitati unice pe care nimeni altcineva nu le poseda in exact aceeasi maniera in care le posedam noi. Noi ne-am oferit voluntari sa asistam la ajustarea schimbarii vechiului, a modelelor de gandire invechite care sunt responsabile pentru durerea si suferinta pe care o indura Umanitatea. Acest lucru ne este adus la cunostinta de Divinitatea noastra interioara, de prezenta noastra in EU SUNT, pentru ca momentul in care noi ne implinim Misiunea Divina este ACUM.
Singurul motiv pentru care noi nu am reusit sa ne realizam o viata de bucurie, fericire, prosperitate, relatii de iubire, servicii care sa ofere satisfactii financiare si creative, sanatate vibranta, implinire, iluminare si orice alte experiente pozitive, este pentru ca noi am uitat ca sta in puterea noastra.
Nu doar ca putem crea vietile pe care le visam, ci acesta este chiar motivul si scopul existentei noastre. Suntem Copiii lui Dumnezeu si am fost investiti cu darurile IUBIRII, CREDINTEI si LIBERULUI ARBITRU. Gandurile sentimentele si actiunile noastre sunt creative. Pe orice ne focalizam gandurile, sentimentele, cuvintele si actiunile noastre, le materializam in forma fizica. Este momentul sa ne amintim acest ADEVAR DIVIN si sa alegem constient sa cream vietile pe care le vrem in schimbul manifestarii din neatentie, prin fricile noastre, a experientelor nedorite.
Este timpul sa ne cerem Drepturile Divine din nastere si sa ne implinim Potentialele Divine. Pe masura ce luam controlul asupra vietilor noastre, vom deveni exemple pentru cei pe care ii iubim si pentru prieteni. Vom fi niste catalizatori pozitivi, iar rezultatele eforturilor noastre vor fi exponentiale. Suntem toti UNA/UNUL, iar Legea Universala este “Pe masura ce eu sunt inaltat, toata viata este inaltata cu mine”. Fiecare dintre noi poate face o diferenta pozitiva. Pe masura ce ne schimbam vietile, vom schimba directia pentru Umanitate si pentru toata viata de pe aceasta planeta. Sa nu subestimati niciodata abilitatea noastra de a fi o forta puternica a Binelui pe aceasta planeta.
Ne pregatim de multa vreme sa ne indeplinim misiunea cu care am fost de acord sa o realizam in aceasta viata. Nu doar ca avem intelepciunea, aptitudinea, talentul, curajul si puterea de a ne indeplini misiunea, ci si Tatal Ceresc si intreaga Ierarhie a Cerurilor stau pregatiti si nerabdatori asteptand oportunitatea de a ne asista.
Aceste Fiinte de Lumina altruiste sunt cu noi acum. De la nivelele interioare ne ghideaza si ne protejeaza si ele vin in ajutor de cate ori le cerem. Nu suntem niciodata singuri. Daca ne indoim ca avem puterea de a face o diferenta pozitiva in aceasta lume, amintim ca intreaga Companie a Cerurilor este acolo sa ne ajute ori de cate ori ii cerem ajutorul.
Cand incepi sa creezi un plan de a face o diferenta pozitiva in viata ta, primul pas este sa privesti bine cum este viata ta de acum. Pentru a-ti schimba viata, trebuie intai sa fi constient de ceea ce exista acum.
1. Deci, i-ati niste timp sa iti evaluezi viata ca un observator obiectiv. Nu e cazul sa te certi, sa te critici sau sa te condamni pentru greselile din trecut. Acest lucru adauga si mai multa negativitate situatiei. Scopul acestei evaluari este sa te ajute sa vedem ce ne place la viata noastra si ce ne-ar placea sa schimbam. De obicei, oamenii stiu ca vietile lor nu sunt ceea ce vor ei sa fie si ei pot fi constienti de niste probleme majore, cum ar fi sanatatea sau finantele, dar ei, de fapt, nu si-au facut niciodata timp sa isi evalueze viata pe de-a-ntregul. Acesta este un pas crucial catre realizarea unei diferente pozitive, deci sa investim timp in a face un inventar minutios al vietii voastre.
2. Pentru a avea succes in transformarea vietii tale, e nevoie sa planifici incotro mergi. Trebuie sa ai obiective si scopuri. Majoritatea oamenilor petrec atat de mult timp facandu-si griji si insistand asupra lucrurilor pe care nu le doresc in viata lor, incat nu au timp sa isi dea seama ce isi doresc cu adevarat. Intelege ca lucrul la care te gandesti, ceea ce pastrezi in minte si la ce iti focalizezi atentia si energia, atragi in viata ta. Asa ca e momentul sa incetezi sa te mai ingrijorezi de lucrurile pe care nu le vrei si incepe sa te concentrezi pe lucrurile pe care le doresti.
Modelele de gandire si raspunsurile emotionale sunt obiceiuri uzuale pe care ti-ai permis sa le dezvolti fara sa fii constient de ele. Acum, ca te-ai hotarat sa iei controlul asupra vietii tale, nu mai ai nevoie sa ratacesti. In loc, poti sa iti controlezi deliberat gandurile, sentimentele, cuvintele si actiunile. Din moment ce este o lege naturala faptul ca atragi in viata ta lucrurile carora le acorzi atentia si energia ta, este logic sa faci pasii necesari pentru a te elibera de programarea distructiva si sa incepi sa iti creezi o viata implinitoare, fericita, armonioasa, abundenta si plina de pace.
3. Majoritatea oamenilor rareori simt ca sunt negativisti, asa ca una dintre recomandarile pe care le am pentru ei este sa isi tina o insemnare timp de o saptamana a fiecarui gand sau sentiment negativ pe care il experimenteaza. Atentie! am spus fiecare gand sau sentiment negativ. Aici sunt incluse si lucrurile marunte, triviale, meschine carora le permiti sa iti apara in minte, cum ar fi: omul care iti taie fata in trafic si despre care crezi ca e un nemernic, un serviciu pe care l-ai primit si crezi ca e jalnic sau doamna de la supermarket despre care crezi ca e o snoaba, dezgustul pe care il ai pentru tine cand te imbuibi cu bunatati sau mania pe care o simti cand ti se strica masina, s.a.m.d.
Din experienta mea, am vazut ca, pana la sfarsitul saptamanii, chiar si asa-zisii oameni pozitivisti au mai multe pagini de notite ale gandurilor negative marunte si de cate ori au fost negativisti si cat de neatenti au fost fata de gandirea lor negativa. Deci, urmatorul pas spre a lua o decizie pentru a face o schimbare pozitiva in lume este sa observi raspunsurile tale zilnice timp de o saptamana intreaga. Fii foarte atent la gandurile si sentimentele tale si tine o evidenta a fiecarui gand si sentiment negativ pe care il ai. Nu ii da putere gandului negativ traindu-l, ci doar “scrijeleste-l pe raboj”.
Acesta este un exercitiu foarte valoros pentru ca iti arata clar de cate ori ti-ai “descalificat” energia fara sa iei seama macar.
Multi oameni se “balacesc” in sindromul “saracul de mine”. Ei cred ca sunt chiar oameni buni, dar oricum li se intampla lucruri rele. Ceea ce descopera acest exercitiu este ca poate nu facem lucruri catastrofale, cum ar fi sa inselam oameni sau sa jefuim o banca, dar cel mai des ne inselam singuri cu lucruri meschine si triviale.
4. Odata ce ai completat acest exercitiu si ai constientizat ca poate nu iti controlezi gandurile si sentimentele, dar le permiti sa se intample, poti sa treci la pasul urmator: de a schimba acele obiceiuri proaste si de a incepe sa iti controlezi gandurile, sentimentele si faptele.
De fiecare data cand depui efort pentru a te programa deliberat in a gandi constructiv, vei deveni mai puternic si raspunsul emotional va fi cu atat mai natural. Inainte sa iti dai seama, modelul tau de gandire va fi in mod automat pozitiv in loc de negativ si astfel vei fi stabilit un obicei constructiv nou.
In timp ce treci prin acest proces de a castiga controlul, e bine sa fii tolerant si iertator cu tine insuti. Daca simti ca iti patrund in constiinta ganduri negative, trage aer adanc in piept iar la expiratie le eliberezi si apoi priveste latura pozitiva a situatiei in care te afli. Nu mai da nici un pic de putere gandului negativ prin a (te)certa si a (te)condamna pentru “scapare”. Lasa-l doar sa plece, inunda-l cu Flacara Violet a Iertarii si concentreaza-te pe latura pozitiva a situatiei, indiferent cat ar fi ea de neinsemnata.
Incepe-ti noul obicei de gandire pozitiva prin a privi latura pozitiva a fiecarei persoane, loc, conditie sau lucru pe care il intalnesti. Regula generala este ca putem imediat sa detectam defectele celorlalti, dar rar observam trasaturile lor pozitive, cu exceptia celor care sunt genii sau celor care arata ca niste fotomodele. In acest exercitiu incerci constient sa gasesti ceva bun in fiecare persoana, loc, conditie si lucru cu care intri in contact. Cateodata acest lucru este chiar o PROVOCARE. Unii oameni pe care ii cunosti pot parea atat de nesuferiti, incat singurul lucru pe care vei fi in stare sa il apreciezi la ei va fi culoarea ciorapilor, dar TREBUIE sa gasesti ceva bun in fiecare situatie.
Dupa ce practici un timp acest exercitiu, vei realiza ca, indiferent de cat de rele par lucrurile sau cat de degenerata poate parea o persoana, exista o scanteie de speranta in fiecare situatie si o scanteie de Lumina in fiecare om. Prin directionarea constienta a atentiei tale pe acea calitate salvatoare, in loc de a-i acorda atentie si putere negativului, poti transforma acea situatie destructiva intr-o experienta pozitiva, si poti sa ii acorzi adeseori persoanei negative stimulul ca el sau ea are nevoie de a gasi un mod mai bun de a se comporta. Acest lucru poate parea prea bun pentru a fi adevarat, dar te asigur ca aceasta este Legea Naturala a Atractiei si ca este la fel de exacta si de realizabila ca legile matematicii, fizicii sau oricarei alte stiinte.
5. Urmatorul exercitiu pe care vreau sa ti-l impartasesc este destinat sa te ajute sa iti reprogramezi gandirea cu afirmatii pozitive. Oamenii care au folosit afirmatii pozitive au stiut dintotdeauna ca functioneaza, dar rareori au inteles exact cum si de ce. Acum, pe masura cercetarilor, invatam cum functioneaza procesul.
Prin afirmatii pozitive, putem sa trimitem deliberat forme-gand constructive care vor acumula energie pozitiva aditionala si se vor intoarce la noi, aducand cu ele tot ceea ce afirmam.
Diferenta dintre o rugaciune si o afirmatie este ca, atunci cand ne rugam, cerem umili ceva, in timp ce intr-o afirmatie il invocam de fapt pe Dumnezeu si prezenta EU SUNT sa comande substanta Luminii Universale sa circule prin noi constructiv sa creeze perfectiunea pe care o afirmam.
Mai este un motiv foarte important pentru care afirmatiile functioneaza. Cand facem afirmatii pozitive, incepem cu cuvintele EU SUNT. Aceste doua cuvinte invoca Prezenta noastra EU SUNT si ne conecteaza direct la Tatal Divin cel omniscient, omnipotent, omniprezent, tot ceea ce este. Aceasta Prezenta a lui Dumnezeu atotcuprinzatoare este Sursa Universala a intregii Vieti.
Totul in Univers este compus din substanta vibratorie de electroni de Lumina (fotoni), la diferite frecvente si cu densitati variate. Cuvintele EU SUNT reflecta atotcuprinzatoarea unicitate a intregii vieti. “Eu” reprezinta Alfa, inceputul si “Sunt” reprezinta Omega, sau infinitul, insemnand ca Tatal Divin, Sursa Universala a intregii vieti este esenta a tot ce exista.
Cand invocam Lumina lui Dumnezeu folosind cuvintele EU SUNT, Lumina raspunde imediat! Curge prin gandurile, sentimentele, cuvintele si actiunile noastre si asculta afirmatiile noastre.
Afirmatiile sunt destinate sa ne ajute sa incepem sa ne reprogramam gandirea negativa in gandire pozitiva. Daca suntem obisnuiti sa fim critici si sa ii judecam pe altii, acesta este un sablon pe care l-am dezvoltat si energia curge dificil pe acel fagas alimentand intermitent si insuficient celulele creierului. Daca vrem sa ne schimbam un obicei, trebuie sa incepem sa dezvoltam, constient, un nou program prin care energia sa poata circula si alimenta in mod optim optim celulele. Cu cat canalizam mai mult energia de la negativ(sablonul critic) si o trimitem catre noul model constructiv, cu atat mai repede schimbam prostul obicei.
Cand incepem sa observam raspunsurile noastre comportamentale, suntem de obicei socati si un pic coplesiti de cat de intinate, meschine si triviale sunt modelele noastre si ni se pare ca va fi o munca monumentala sa le depasim. In orice caz, o data ce incepi sa preiei controlul constient al gandurilor, sentimentelor cuvintelor si actiunilor tale, schimbarile se vor petrece mult mai repede decat iti inchipui tu acum. Afirmatiile facute in sinceritate, incredere si bucurie usureaza si scurteaza in mod exponential travaliul si timpul de realizare.
Odata ce dezvoltam cu adevarat obiceiul gandirii pozitive, lucrurile marunte si meschine care ne apar asa de usor in minte nu vor mai face parte din constiinta noastra.
Cu afirmatii pozitive formam noi fagasuri constructive in sabloanele noastre de gandire. Din acest motiv este important sa citesti afirmatiile la prima ora dimineata si seara inainte de culcare. Exercitiul de dimineata va incepe fluxul constructiv de energie prin creier si iti va “seta” atitudinea pentru noua zi.
Exercitiul de seara te va ajuta prin atragerea afirmatiilor pozitive in subconstient; astfel vei putea sa te reprogramezi in timp ce dormi, la fel ca invatatul in somn. Cercetarile au demonstrat ca lucrurile la care ne gandim seara, inainte sa adormim, sunt trimise in subconstient, deci este o idee buna sa iti focalizezi atentia la ceva constructiv.
In numele binelui tau, nu te uita la stiri inainte sa te duci la culcare!
Lasa constiinta ta sa ajute la stabilizarea programelor care doresti sa-ti modeleze viata in bine.

EU SUNT UN INSTRUMENT AL LUI DUMNEZEU
Eu sunt tesatorul darurilor, talentelor, aptitudinilor, cunostintelor, puterii, curajului, compasiunii si iubirii mele in covorul Planului Divin pentru Noul Cer si Noul Pamant.
Eu Sunt fiul lui Dumnezeu in actiune si Eu raspund Iubirii Mele.
Eu imi consacrez gandurile, sentimentele, cuvintele si actiunile sa fie o mare forta a binelui pe aceasta planeta.
Eu fac o diferenta pozitiva in fiecare zi.
Prin focusarea atentiei mele, EU SUNT exprimarea urmatoarelor Adevaruri Divine:
EU SUNT IUBIREA DIVINA, EU SUNT ABUNDENTA INFINITA, EU SUNT UNA CU TOATA VIATA.
EU SUNT ARMONIA ADEVARATEI MELE FIINTE.
EU SUNT SANATATE VIBRANTA SI TINERETE VESNICA.
EU SUNT PACE SI PREZENTA REALA SI REVELATOARE.
ACTIUNILE PE CARE LE FAC IN FIECARE ZI IMI IMBUNATATESC FAMILIA, SERVICIUL, COMUNITATEA, ORASUL, TARA SI LUMEA.
EU AM O ATINGERE VINDECATOARE. EU COMUNIC IN FIECARE ZI CU TATAL/ MAMA CEREASCA SI CU INTREAGA COMPANIE A CERURILOR.
PRIN GANDURILE, SENTIMENTELE, CUVINTELE SI ACTIUNILE MELE EU TRANSFIGUREZ ACEASTA PLANETA IN NOUL PAMANT.
SI ASA ESTE!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>