Revoluția Bunăstării

Paul Zane Pilzer – expert in economie si profesor, om de afaceri de succes si consilier in probleme de strategie economica a doi presedinti, face o analiza convingatoare a liniilor de dezvoltare si a starii de colaps a sistemelor de asigurari medicale, numita de el Industria Bolii. “In lumea in care sistemele financiare, de asigurari sociale si/sau medicale se prabusesc unul dupa altul oamenii devin din zi in zi mai constienti ca trebuie sa-si ia soarta in propriile maini.Lumea nu mai vrea sa investeasca in Industria Bolii ci vrea sa investeasca in Industria Sanatatii. Oamenii vor, acum, informatii, servicii si produse care sa-i pastreze intr-o forma cat mai buna, cat mai departe de cabinetele medicale sau de spitale”.

FAPTE REALE:        (oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii)

  1. “Industria bolilor” nu este eficienta si este scumpa.
  2. Multe boli apar datorita alimentelor proaste, oferite de industria alimentara. Șapte vizite la medic din 10 sunt din cauza alimentatiei dezordonate
  3. Inainte si noi credeam, ca ne alimentam corect pana au aparut primele scandaluri alimentare (boala vacii nebune, aditivii alimentari din salam, carne de porc aftoasa, pesticide si chimicale in legume, fructele culese de verzi, apa contaminata din panza freatica, etc…).

4. Suplimentii de nutritie au devenit necesari pentru hrana optima.

5. Industria de Nutritie si Wellness are o crestere spectaculoasa. Profesionistii dau recomandari consumatorilor, cum sa obtina o alimentatie buna si sanatoasa.

6. O mare parte din populatie doreste deja sa se simta bine si este dispusa  sa plateasca pentru profilaxie, pentru a se mentine in forma, pentru a-si ingriji sanatatea, pentru a-si mentine aspectul tanar.

REVOLUTIA  BUNASTARII aduce următoarele diferențieri:
Industria Bolii
– produsele si serviciile sunt furnizate reactiv pentru a persoanelor cu boli existenta deja, variind de la  comuna la raceala la tumori canceroase. Aceste produse şi servicii urmăresc să  trateze simptome ale unei boli sau sa elimine a boala.

Industria Bunastarii – Educatia, Produsele si Serviciile sunt oferite proactiv de persoane sănătoase (cele care nu sunt bolnave), pentru a ajuta alte persoane sa devina mai sănătoase, sa  arate mai bine, pentru a încetini efectele de imbatranire, sau pentru prevenirea bolilor in curs de dezvoltare, în primul rând.

În secolul XX vieţile noastre  au fost  revoluționate de tehnologie: adică de lucruri, produse, calculatoare

În secolul XXI vieţile noastre  VOR FI   revoluționate de CONȘTIINȚĂ

REVOLUȚIA SPIRITUALĂ va cuprinde Revoluția Interioară Individuală, Revoluția Conștiinței Superioare de Grup și Revoluția Conștiinței Divine.

Revoluția Conștiinței are loc in fiecare persoană, care pe măsura intenției și a capacității de asumare, va acorda sincer și constient un rol tot mai mare cunoașterii, trăirii și manifestării în Valorile Spirituale Universale.

Acest mare Eveniment Planetar este o Revoluţie a “Bunăstării” care va aduce cu sine o imbunatatire fara precedent pe plan personal (trupesc, sufletesc si spiritual), social si planetar.  Ea început, în mod similar cu revolutiile tehnice din secolul trecut, si  promite sa revolutioneze  viaţa noastră şi să ofere oportunităţi  uriaşe de dezvoltare personala în următorii 10 ani.

Nu este vorba despre o moda  sau o tendinţă, este vorba despre o noua si infinita necesitatea de a ne cunoaste pe noi insine precum si modul in care vom mânca, actiona, dormi, muncii, ne vom intretine sanatatea, prelungi viata, prin evoluarea constient-spirituala.

Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din intreg potentialul creierului, astfel ca pe masura ce se realizeaza “Ascensiunea spirituală”, vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii, si care nu sunt raspunzatoare de modul rational de gandire ci de cel intuitiv si subtil de intelegere si actiune superioara. Celebrele frecvente cerebrale (de tip alfa, gamma, etc) care sunt astazi cunoscute ca determinand starile mentale umane, au un rol important in acest proces de “acordare”. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile, invizibile). Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii.

Primul stadiu este denumit “initierea”. Este vorba de inceputul folosirii intentionate a constiintei in afara corpului fizic. Odata cu acest proces apare si constientizarea celorlalte forme de realitate.

A doua faza este “comuniunea”. Este vorba despre o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) in celelalte realitati dimensionale. Cel mai adesea va fi sub forma telepatica, dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent.

A treia faza este “ascensiunea”. Din acest stadiu al constiintei vei putea sa faci adevarate calatorii plecand din realitatea aceasta obisnuita, spre realitatea Superioara Ultima. Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rand, in ordinea expusa. Pentru a realiza “Ascensiunea” nu e suficient si nici necesar sa te gandesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie. Este o calatorie constienta. Este renuntarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevarat liber in a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti, cu celelalte realitati unel încă invizibile pentru noi.

REVOLUTIE INTERIOARA INDIVIDUALA

Fiecare poate face propria revolutie

Un Om cu o constiinta spirituala inalta nu are nevoie de nici un fel de dispozitive pentru a-si inalta vibratia! El nu depinde de vreun aparat pentru a-si programa ADN-ul. Fiecare dintre noi putem sa realizam acestea, iar stiinta confirma! Cercetatorii rusi au descoperit ca ADN-ul uman creeaza tipare morfologice in vid, si produce asa-numitele “gauri de vierme” magnetice.Acestea sunt ca niste tunele avand capetele in diverse zone din cosmos prin care informatia poate fi transmisa in afara legilor spatiului si timpului. ADN-ul atrage astfel de informatii din macrocosmos si le transmite constiintei noastre. Este ca un rezonator multiplu, ca un aparat de radio capabil sa receptioneze mai multe posturi diferite, in functie de frecventa pe care acestea emit.

Acest proces de hipercomunicare este extrem de eficient intr-o stare de relaxare profunda. Stresul, grijile sau un mental hiperactiv obstructioneaza acest proces si informatiile primite sunt distorsionate si inutile. Natura foloseste acest fel de hipercomunicatie de milioane de ani. Omul modern cunoaste doar o mica parte sub numele de intuitie.

Un exemplu din natura: in cadrul unui musuroi de furnici, daca regina este separata spatial de colonie, furnicile continua sa construiasca musuroiul conform planului initial. Daca insa regina este omorata, intreaga activitate din colonie se opreste. Nici o furnica nu stie ce sa mai faca. Se pare ca regina transmite furnicilor ce si cum sa faca, prin intermediul constiintei de grup, iar furnicile o asculta orbeste, ca si cum nu ar avea constiinta proprie.

Sunt probabil sisteme mult mai avansate de multiplicare si stocare a informatiei in corpul uman decat am putut noi visa vreodata dar raman inca multe alte mistere asteptand sa fie descoperite despre modul de operare al Creatorului.

Programele genetice din primele reprezentante ale fiecarui tip de organism trebuie sa isi aibe originea intr-o minte, si nu doar in legile naturii. Aceste mesaje, scrise intr-un limbaj codat intrisec, nu se puteau scrie de unele singure, asa cum ne arata si stiinta observationala reala.

Acest lucru este perfect consistent cu Geneza, care ne invata ca programele pentru fiecare “fel” de populatii originale, cu tot cu potentialul lor vast de variatie, au provenit din mintea lui Dumnezeu la un anumit moment dat in timp, printr-un proces de creatie speciala, supranaturala. Odata ce primele mesaje au fost scrise, acestea contineau in ele insele instructiuni pentru fabricarea masinariilor cu care sa se transmita acele mesaje “in josul liniei”. ADN-ul, aceasta extraordinara “molecula mesaj”, transporta acel ceva special, non-material numit informatie, in jos catre multe generatii, incepand de la originea ei din mintea lui Dumnezeu.

Cele mai recente cercetari in domeniul ingineriei genetice reusesc sa explice fenomene precum hipnoza, intuitia, clarviziunea, vindecarile miraculoase, spontane, influenta mentalului asupra realitatii inconjuratoare.

REVOLUTIA CONSTIINTEI SUPERIOARE DE GRUP

Grazyna Gosar si Franz Bludorf in cartea lor “Vernetzte Intelligenz” (Inteligenta Conectata), explica aceste fenomene foarte clar si precis. Ei citeaza surse care afirma ca in trecut, umanitatea era conectata foarte strans, la fel ca si celelalte forme de viata, la constiinta de grup si actiona ca un grup.

Insa, pentru a experimenta si modul individual de constiinta, oamenii au trebuit sa uite de hipercomunicare, aproape in totalitate.In acest moment, la nivel de umanitate, constiinta individuala este relativ stabila, si se poate creea o noua forma de constiinta de grup, cu adevarat superioara, in care putem sa avem acces la intreaga informatie prin intermediul rezonatorului biologic prezent in fiecare celula din corpul nostru – ADN-ul – fara sa fim fortati sau manipulati de la distanta in ceea ce priveste informatia in sine.

Ca si in Internet, ADN-ul nostru poate sa transmita propriile informatii in aceasta vasta retea care este VIATA, poate sa primeasca informatii din aceasta retea si poate chiar sa stabileasca contacte directe cu alti participanti din retea.

Vindecarile miraculoase de la distanta, telepatia, clarviziunea, pot fi astfel explicate cu usurinta si in mod natural. Orice constiinta colectiva nu poate fi folosita la nesfarsit fara o constiinta individuala. Altfel, ne-am intoarce la o stare primitiva in care instinctul de turma ar putea fi extrem de usor de manipulat.

Hipercomunicarea in acest moment inseamna ceva cu totul diferit: cercetatorii spun ca daca oamenii (care dispun de o constiinta individuala) isi vor regasi accesul la constiinta de grup, vor avea atunci puteri de creatie supraumane cu care vor putea sa modeleze intreaga viata de pe planeta. Cert este ca umanitatea se indreapta evident spre o astfel de constiinta de grup superioara.

De exemplu, clima nu poate fi influentata de un singur om, de regula. Insa poate fi iunfluentata de o constiinta de grup – nimic nou pentru unele triburi care aduc ploaia prin dansurile lor. Vremea este puternic influentata de frecventele proprii de rezonanta ale Pamantului, asa-numitele frecvente Schumann. Dar acestea sunt exact aceleasi frecvente care sunt produse in creierul nostru, iar atunci cand mai multi oameni actioneaza in sincronicitate, la unison, se formeaza un efect similar luminii laser – acela de manifestare “in aceeasi faza.

Cercetatorii constiintei de grup au formulat teoria:

“Civilizatiei de tip I”. O umanitate care a trecut la stadiul constiintei de grup superioare nu ar avea nici probleme de mediu, si nici lipsa de energie. Pentru ca ar avea un control natural si firesc asupra tuturor energiilor si proceselor de pe intreaga planeta. Aceasta include si un control asupra eventualelor catastrofe!

Iar o “Civilizatie de tipul II” ar putea avea control asupra energiilor din intreaga ei galaxie.

Viziunea fiecaruia despre lume este aceea care creaza lumea, fiecare traieste in propriul sau Univers. Se schimba viziunea se schimba modul in care noi o percepem si actiunea noastra asupra ei. A fi liber cu adevarat inseamna a fi liber launtric, inseamna a nu mai fi intemnitat in corpul fizic, inseamna a nu mai fi incorsetat de false prejudecati, inhibitii, tensiuni, boli si de orice alta autolimitare.

Libertatea mintii, puritatea emotiilor si claritatea scopuriloreste sensul

REVOLUTIA CONSTIINTEI indeamna spre oamenii care Vor sa aduca contribuţii semnificative la schimbarea in bine a lor, a semenilor lor si a planetei. Imaginaţi-vă ce va întâmpla cand tot mai mulţi oameni or să înţeleagă că prin Revolutia Constiintei pot adăuga calitate şi longevitate Vietii lor si a semenilor lor!

Membrii Retelei Binelui ajuta, deja, mii de persoane pentru a fii mai sănătoase mai fericite şi mai longevive.

Contribuţiile si realizările lor vor servi şi ca sursă de inspiraţie pentru generaţiile prezente si viitoare.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>