• Home
  • Blog
  • Rugăciune pentru un binefăcător

Rugăciune pentru un binefăcător

Dumnezeule al Iubirii, Tie iti sunt dator a multumi pentru dulcele simtamant al dragostei si ocrotirii de care ma bucur.

O, cela ce esti Izvorul tuturor bunatatilor, revarsa binecuvantarea si binefacerile Tale peste acela pe care inima mea il cinsteste si il iubeste.

Pe robul/a Tau (….), apara-l de toate primejdiile ce inconjoara viata muritorilor pe pamant.

Nu lasa ca apasatoarele suferinte sa-i innoreze fruntea si sa-i amarasca inima. Nefericirile lui sa nu faca a se pogoare lacrimi in ochii lui si inima lui sa nu fie jertfa a intristarilor.

Iar daca va fi amenintat de nefericire, fii aparatorul si ocrotitorul lui, precum el este aparatorul meu.

Fa sa rasara asupra lui totdeauna un soare stralucitor, sa risipeasca norii grijilor si suferintelor. Umple inima lui de bucuria mantuirii Tale. Povatuieste pasii lui in cai drepte, in caile mantuirii si ale fericirii.

Fa ca fiecare din zilele lui sa fie o frumoasa zi de primavara si viata lui sa se asemene unui rau limpede si lin, ce curge prin gradini inverzite si printre flori. Ori in ce parte va merge sau se va afla, umbreste-l cu bunatatea si apararea Ta.

Ingerul Tau cel bun sa-l insoteasca si sa-l pazeasca toata viata lui; si dupa o viata lunga, plina de binefaceri si fapte bune, sa se invredniceasca a dobandi bunatatile cele fara de sfarsit, gatite pentru toti cei ce lucreaza virtutile Tale. Amin.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>