Taina hirotonirii

Taina Hirotonirii, in sens literal, este actul de a fi numit preot si de a prelua oficial sarcina de a fi intreaga viata un canal de lucru al Divinului.

Noi toti vrem sa avem o contributie valoroasa si semnificativa in vietile altor oameni, sa simtim ca ceea ce facem este sacru (in buddhism: “A-si castiga existenta corect”).

Indiferent de sarcina noastra in viata […] noi devenim canale pentru energia Divina.

Dobandim Hirotonirea in mod simbolic atunci cand cei cu care traim sau muncim alaturi recunosc contributiile pe care le aducem ca fiind benefice dezvoltarii lor personale sau spirituale. Straduindu-ne sa devenim de ajutor si fara sa judecam oamenii cu care traim sau muncim, creem in interiorul nostru un canal pentru energia Divina. Oamenii care radiaza iubire si energie menite sa sprijine sunt recunoscuti ca posedand energia, harul hirotonirii. Ei sunt instrumente ale interventiei Divine. Fiecare dintre noi are potentialul de a deveni un astfel de canal divin, sa fie in serviciul altora prin reflectarea acestei energii sacre, care este definitia contemporana si dinamica a preotiei.

Caroline Myss – Anatomia spiritului

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>