• Home
  • Blog
  • Principiul generarii energiei spirituale

Principiul generarii energiei spirituale

Pe masura ce oamenii devin tot mai interesati de spiritualitate si de modul in care aceasta poate sa schimbe lumea si sa le amelioreze viata, intelegerea energiei spirituale devine un factor cheie in cresterea si evolutia lor. Acest articol explica natura energiei spirituale si modul in care aceasta poate fi folosita, de exemplu, in vindecarea la distanta, in vindecarea omenirii sau, pur si simplu, la rafinarea meditatiei. Asemenea principiului generarii electricitatii, principiul generarii energiei spirituale arata modul in care poate fi generat un anumit tip de flux de energie. In cazul generarii curentului electric, un flux de electricitate este creat intr-o anumita directie.

In cazul generarii energiei spirituale, un flux de energie spirituala este creat intr-o anumita directie. Energia spirituala este energie eterica modelata de o intentie spirituala. Energia eterica este o energie primara din Univers, in timp ce energia electrica este una secundara, o forma mai densa de energie. Energia eterica este, de asemenea, cunoscuta sub multe alte nume in intreaga lume, inclusiv energia vietii, energie vitala, prana, bioenergie, orgon, ki, chi sau qi. In ultimii 5 000 de ani, caile vitale ale energiei eterice din corpul uman au fost echilibrate prin folosirea acupuncturii in medicina chineza traditionala. Mai recent, Nikola Tesla, un geniu in domeniul electricitatii, a produs cantitati uriase de energie eterica folosind, se pare, ca metoda de atragere a energiei eterice din atmosfera, frecvente foarte inalte ale electricitatii. Deoarece “comportamentul” acesteia este foarte diferit de cel al electricitatii obisnuite, el a numit-o electricitate rece. Asa cum atmosfera este incarcata de electroni, gata sa fie canalizati printr-un generator electric, tot asa ea este incarcata si cu energie eterica. Toate energiile sunt furnizate si reincarcate de catre Soare, inclusiv energia mentala, care formeaza atmosfera energetica globala sau centura mentala din jurul Pamantului. Centura mentala este determinata de gandurile si emotiile omenirii. Fiecare persoana atrage in mod continuu energie mentala, o impregneaza cu gandurile si actiunile sale si o trimite inapoi in centura mentala. Fiecare dintre noi are un impact asupra tuturor celorlalti. Un act spiritual – unul care exprima iubirea neconditionata – din partea oricui din orice parte a planetei amelioreaza centura mentala a intregii planete. Un act distructiv generat de orice persoana de pe aceasta planeta degradeaza centura mentala a intregii planete. Energia eterica este o energie mai subtila decat electricitatea si mai densa decat energia mentala. Cu toate acestea, datorita vibratiei apropiate de cea a energiei mentale, ea raspunde cu promptitudine la folosirea fortei mentale.

Prin intermediul vizualizarii si al intentiei, mintea umana poate atrage energia eterica, o poate modela in orice fel doreste si, apoi, o poate directiona catre orice obiectiv dorit. In 1831, la inceputul epocii electricitatii, Michael Faraday, un om de stiinta vizionar, a publicat stirea despre descoperirea legii inductiei electromagnetice. Aceasta lege (sau principiu) spune ca un curent electric va fi indus intr-un conductor in momentul in care acesta este deplasat peste un camp magnetic. Pe vremea aceea a parut a fi cel mai ciudat lucru din lume! Miscarea conductorului peste un camp magnetic induce un curent electric pe ambele laturi ale conductorului. Aceasta descoperire a aratat ca, o data cu generarea curentului electric, nimic nu se mai desfasura in aceeasi directie ca inainte. Au fost incluse toate cele trei directii din spatiu: un conductor metalic care se deplasa inainte printr-un camp magnetic vertical, producand un curent electric de ambele parti. Pentru cei care au vazut acest fenomen demonstrat in mod clar pentru prima data a fost intr-adevar un moment uimitor de inspiratie.  Aceasta descoperire a deschis calea catre generarea electricitatii pe scara larga. Pe masura ce ideea s-a dezvoltat, electricitatea a continuat sa inlocuiasca puterea cu aburi ca mediu lucrativ al revolutiei industriale, dand nastere, mai tarziu, domeniului electronicii.

Astazi, noile frontiere ale descoperirii se afla in domeniul energiei spirituale. Realizarea faptului ca energia spirituala exista si intelegerea modului in care poate fi atrasa, modelata si transferata deschid o lume intreaga de posibilitati in folosirea de catre omenire a tuturor tipurilor de energii date de Dumnezeu.
Atat energia electrica, cat si cea eterica raspund la tensiune. In cazul energiei electrice, unitatea de masura a tensiunii electrice este voltul. Cu cat voltajul disponibil este mai mare, cu atat mai multa energie electrica se poate deplasa printr-un circuit. In cazul energiei eterice, folosirea tensiunii prin intermediul intentiei mentale este similara cu principiul voltajului. Cu cat intentia este mai puternica, cu atat mai multa energie eterica va fi indreptata catre obiectivul tinta. De exemplu, daca trimiti energie vindecatoare unui prieten aflat la distanta, cu cat intentia este mai puternica, cu atat mai multa energie vindecatoare poate fi generata si transferata acestuia.  Exista o diferenta majora intre energia eterica de baza, neprelucrata, si energia spirituala. Energia spirituala este energie eterica modelata prin intentie spirituala. Pentru a realiza modelarea spirituala a enegiei eterice si transformarea ei in energie spirituala, constiinta individuala trebuie mai intai sa se inalte pana la frecventa constiintei spirituale.

Calea de acces de la constiinta materiala la constiinta spirituala se afla in inima omeneasca. Exista doua niveluri ale constiintei inimii si ele rezoneaza la frecvente diferite. Este vorba despre o stare yin si o stare yang. Nivelul mai scazut, pasiv, este constiinta inimii, in care persoana se adapteaza la experienta iubirii neconditionate. Nivelul mai inalt, activ, este cel in care persoana pune aceasta constienta a inimii in actiune.  Usa catre constiinta spirituala se afla intre aceste doua niveluri ale constientei centrate in inima. Exista doua planuri importante ale constiintei umane si fiecare contine sase etape. Planul de baza este axat pe lumea materiala si variaza de la expresia istorica timpurie a constiintei umane, prin evolutia actiunii si realizarii pline de forta, pana la constienta inimii. In aceasta stare de constiinta, oamenii trec de la sustinerea, de exemplu, a expansiunii comerciale, lipsita de ratiune, la o stare de constienta in care mediul inconjurator devine un aspect important. Apoi, oamenii evolueaza spre al doilea plan al evolutiei umane format din sase etape. Acesta este un plan spiritual si, pasind in el, omenirea face astazi un salt cuantic in constienta. Aceasta este natura esentiala a Trecerii care transforma societatea actuala. Pe masura ce oamenii petrec din ce in ce mai mult timp in planul spiritual, ei se angajeaza in tot mai multe actiuni izvorate din inima, schimband lumea prin manifestarea iubirii neconditionate. Majoritatea persoanelor din societatea occidentala de astazi se afla inca in stadiul expansiunii comerciale a constiintei, dar, totusi, constienta de problemele actuale de mediu. Intre timp, pionierii de azi ai Trecerii isi petrec din ce in ce mai mult timp aventurandu-se in planul spiritual al constiintei si, drept urmare, extinzand constienta intregii omeniri.
In concluzie:
Generarea energiei spirituale este realizata prin folosirea intentiei spirituale asupra sursei universale a energiei eterice. Planul spiritual al constiintei incepe cu constiinta generata de inima si este accesat prin portalul inimii. Puterea intentiei determina cantitatea de energie eterica ce va fi modelata in energie spirituala. Intentia este, totodata, folosita pentru a directiona energia spirituala catre obiectivul dorit, cum ar fi vindecarea la distanta, vindecarea omenirii, sau pur si simplu pentru rafinarea meditatiei.
Pe scurt:
Principiul generarii energiei spirituale sustine ca energia spirituala este generata de orientarea mentala a energiei eterice, prelucrata prin intentie spirituala.

Acest articol a fost scris de Owen Waters, autorul cartii Trecerea: revolutia din constiinta umana (The Shift: The Revolution in Human Consciousness)
Cartea este disponibila sau poate fi descarcata de la adresa:   http://www.infinite being.com/ theshift

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>