Indigo-Marturii

Sistemul Biofeedback INDIGO conectează oameni din întreaga lume, cu îmbunătăţiri ale stilului de viaţă şi poveşti inspirate.

Dr Anninou Violetta – Grecia
Sunt un biolog molecular (absolvent-Universitatea din Delaware ),  Nutritionis holistic (Clayton College of Natural Health – B.Sc., masterat şi Ph D Program) şi  Specialist în Biofeedback. Eu folosesc INDIGO  în practica mea pentru reducerea greutăţii, Stress Management, Anti-Aging si multe altele … clientii mei au rezultate excelente şi toți îmi recomandă noi clienti. Deci, ca urmare afacerea mea continuă să crească şi să se dezvolte.

Clientii mei iubesc aparatul deoarece îi ajută să-și mărească conştiinţa față de problemele și de stresul lor. Ei ştiu unde se află pe calea procesului lor de vindecare şi unde au nevoie să ajungă. Moshe Dekel, MD – New York, New York
Am fost în medicina conventionala, ca ginecolog  24 de ani. Am avut două birouri şi 18 de angajaţi şi am lucrat 80 ore pe săptămână. În 2000, nu mai puteam continua pentru a efectua operaţii sau să asist copiii sa se nască din cauza durerilor la gât şi la spate.
Am evaluat opţiunile mele, am descoperit medicina holistică, şi după re-educarea mea, am început noua mea practica  şi am demisionat din toate planurile de asigurare.
Pe drum, am descoperit  diverse modalităţi care au îmbunătăţit capacitatea mea de a ajuta pacienţii mei. Când am ajuns la INDIGO, l-am cumpărat după ce am văzut îmbunătăţirile, pe care soţia mea le-a avut după ce am făcut o sesiune cu ea. De atunci, am tratat 490 de pacienţi cu o varietate de probleme de sănătate, cu rate de imbunatatire de 90%.
Printre problemele pe care am fost capabili să le rezolvăm au fost: insomnie, vertij, coşmaruri, tulburări de panică şi de stres, pentru a numi doar câteva. Nu au existat efecte secundare.
Unul dintre succesele mele cele mai memorabile a fost cu o femeie 26 de ani cu Cistita interstiţială (dureri cronice ale vezicii ), care a reușit să se întoarcă la o viaţă normală după numai trei sesiuni.
În meu de 35 ani de practica clinică, nu am dat peste o modalitate mai bună.

Ronel Newman, RN – Canada
Sunt o asistentă medicală Professionistă. Am inceput practica de biofeedback anul trecut şi acum o fac full-time. Am avut succese cu reducerea stresului şi simptome ale clientilor care se confruntă cu afecţiuni cutanate şi sinuzită. Deficitul de atenţie / învăţare,  de asemenea, destul de comună în practica mea – adulţi, precum şi copiilor beneficiază de terapia cu INDIGO prin protocolul undelor cerebrale.
Problemele legate de stres au fost, de asemenea cu succes rezolvate pentru mulţi dintre pacienţii mei, ca urmare a reducerii stresului prin INDIGO: durere, fibromialgie, oboseala cronica, circulatia, tensiunea arterială, sindrom de menopauza, infertilitate, dezechilibrele nutriţionale şi de zahăr in sânge, vicii, tulburări pulmonare, probleme la umăr, tulburări artritice, reumatism, probleme digestive, tulburări nervoase, pierderea in greutate.
În general, pacienţii sunt foarte fericit de coachingul şi consultanţa pe care le primesc.

Dr. Bruce Nelson, Medic Chiropractic holistic – Fork Big, Montana
Sunt un medic chiropractic holistic, şi au făcut terapii energetice din anii 80.  Am folosit o varietate de dispozitive energetice în practica mea, şi prelegeri la nivel internaţional privind fibromialgia şi Sindromul de oboseala cronica – două zone în care am avut mari succese cu şi pentru pacienţii mei. Folosind aceasta tehnologie (INDIGO Biofeedback), am putut descoperi toxine pe care altfel nu le- am putut găsi. Mă ajută la evaluarea  generală a sănătății mele. Aparatul este capabil să normalizeze  tiparele de frecvenţă ale corpului  şi să ofere clienţilor un potenţial mai mare pentru a se vindeca.

Feith Nelson, RN – Springfield, Missouri
Am fost un profesionist în îngrijirea sănătăţii de 30 de ani. Experienţa mea a lungul anilor a traversat mai multe domenii ale asistenţei medicale alopate şi naturale. Am urmărit cu interes Medicina Integrativa ca pasiunea a mea şi am dobândit înţelegere şi aptitudini pentru abordările integratoare pe care le-am folosesc acum în practica mea de integrare într-o  Clinică Wellness, oferind alternative de îngrijire cuprinzătoare prin Chiropractică,  Medicină chineză şi Acupunctura.
Serviciile mele sunt combinate folosind Sistemul de biofeedback INDIGO, auriculoterapie, terapie  Mind/Body/ Energy  şi alte modalităţile ale medicinei energetice pentru durere, stres şi dependenţe. De asemenea, am fi fost instructor pentru această tehnologie avansată în ultimii şase ani şi simt că multi profesionisti ai sănătății gasesc ca acest instrument este foarte important pentru a fii adăugat la practica lor. În ultimii cinci ani, prin integrarea serviciilor biofeedback-ul pentru clientii cu dureri de cap, fibromialgie, dependenţe,  fumat şi dureri, am fost capabili să îmbunătăţim viaţa a peste 10.000 de clienti.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>