• Home
  • Blog
  • INDIGO -Medicina Viitorului pentru Sanatatea Ta

INDIGO -Medicina Viitorului pentru Sanatatea Ta

Biofeedback System IndigoÎn aproximativ cinci minute, Sistem-ul  de Biofeedback  INDIGO  poate detecta simultan şi înregistra informaţii cu privire la reacţiile de stres ale clientului.

Sistemul INDIGO  arata tensiunea , rezistenţa amperajul, hidratarea, oxigen, nivelele de presiune protonica şi electronica (VARHOPE)  Aceste masuratori sunt indicatori extrem de  importanţi pentru regenerarea, vitalitatea, sănătatea sau stresul diferitelor sisteme și organe ale corpului.
Diferiţi factori de stil de viaţă care contribuie la acumularea stresului in organism ducand uneori pana la stresul generalizat,  sunt reflectate în INDIGO.
Informaţii cu privire la reacţiile la peste 11.000 de forme de stres subtile legate de parametri fiziologici şi sunt, de asemenea, raportate pentru educaţie client.

Cum poate Sistemul Biofeedback-ul INDIGO ajutala  îmbunătăţirea Sănătatății Mele?

Sistemul INDIGO Biofeedback funcţionează pe o multitudine de cai. Se pot trimite semnale pentru a măsura şi înregistra reacţii electro-fiziologice la o multitudine de elemente, poate re-educa anumiţi muşchi, nervi sau organe, sau poate recalibra functiuni ale zonelor fizice ale corpului precum si a reaseza modelele sănătoase ale mintii și emotiilor.
În alte cazuri, poate reversa anumite semnale care par să fie strâns asociate cu un model de stres paternal.

Sistemul INDIGO este de departe cel mai cuprinzător sistem de biofeedback existent astăzi pe piaţă. Protocoale  pre-proiectate de reducere a stresului pot fi utilizate, sau programele pot fi proiectate life pentru a satisface nevoile specifice individuale ale fiecărui client. Există sute de programe de formare diferite, care pot utilizate back-to-back, în combinaţi nelimitate, pentru a obţine rezultate optime.

Eternale 4 INDIGO
Eternale Beauty System este acum disponibil ca un upgrade de software pentru sistemul dvs. Biofeedback INDIGO!  Contine programe speciale pentru frumusete, liniste precum si programele automate de intrtinere a frumuseţi. Eternale Beauty System are deja uimitoare rezultate  impreuna cu Sistemul de INDIGO!

Privind pentru o sesiune Biofeedback INDIGO? Vizitaţi Galeria Quantum pentru a localiza un Biofeedback-ul Certified Specialist în zona dumneavoastră.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>