INDIGO-Programe

Următoarele programe contribuie la capacitatea  INDIGO de a prelua 90.000 diferite semnale că trupul vostru le emite in fiecare clipă.

Există sute de programe de terapie diferite, care pot utilizate back-to-back în combinaţii nelimitate pentru a obţine rezultate optime. În plus, acesta este capabil să ruleze până la patru programe simultane pentru efecte îmbunătăţite şi un înnalt efect sinergic .

Programul de Antrenare- Auto Varhope Efectuează o măsurare de bază a dezechilibrelor legate de stres în polaritatea sistemelor de organe,  şi permite reconversie profesionnistă a acestor modele de stres.

Programul de Antrenare– Auto TrivectorReconverteste modele stres găsite în ţesuturile sănătoase în trei forme de unde primare : capacitate, inductanţă, şi conductanţă.

Programul de Antrenare- Superlearning Re-educă creierul sa functioneze optim pentru procesul de învăţare.

Programul de Instruire- Nervos autonom Permite o reconversie a modelelor de stres la nivelul nervului simpatic, parasimpatic şi vag.

Re-educarea Sistemului Muscular Spinal Re-educă muschii si nervii asociați cu sprijinirea coloanei vertebrale.

Re-educare Musculară pentru sportivi Permite re-programarea și educaţia privind reducere a stresului specific pentru îmbunătăţirea reală a performanţelor.

Programul Feedback de terapie prin Nutriţie şi Homeopatia Trimite  nivele vibraționale nutriţionale şi homeopatice pentru reducerea stresului.

Programul de Instruire Reechilibrarea Stresul şi Cortizolul Ajută clienţii la redefinirea modelelor suprarenale sănătoase  în raport cu  răspunsurile la stres.

Programul de reducere a stresului prin NLP-Programare Neuro Lingvistică Re-educă reacţiile neuro-transmițătorilor si reantreneazăreacţiile clientilor la factorii sănătăţii emoţionale şi mintale.

Programul de Training prin Rezonanţă Spirituală Dezvoltă  abilitatile de vindecare înnăscute ale clientilor, încurajează capacitatea de a tolera vibratii mai mari şi frecvenţe.

Programul de Terapie prin culoare –Auto Color Din cele 256 modele potenţiale de  frecvente de culoare poti alege cele care vor  armoniza cel mai grad clientul.

Programul de Instruire Auto scalară Oferă protocoale de antrenare şi de vizualizăre pentru echilibrarea factorilor de stres care interferează cu centrele energetice subtile cunoscute sub numele de chakre.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>