INDIGO-Specificaţii

Biofeedback System Indigo Systemul de Biofeedback  INDIGO include Aparatul, INDIGO Software, Harnasamentele membrelor si ale capului, precum şi instrucţiunile de utilizare.
Informatiile de mai jos sunt luate de pe site-ul Food and Drugs Administration (FDA) din secţiunea 882.5050. El descrie clasificarea şi de înregistrarea Sistemului  Biofeedback INDIGO cu toate indicațiile pentru utilizare.
Sec. 882.5050 Dispozitivul de Biofeedback INDIGO
(A) Identificare. Un dispozitiv de biofeedback este un instrument care oferă un semnale vizuale sau auditive corespunzător cu nivelul unuia sau mai multor dintre parametrii fiziologice ai unui pacient  (de exemplu,  activitatea vibrațională a undelor cerebrale, activitatea musculară, temperatura pielii, etc), astfel încât pacientul poate controla în mod voluntar aceşti parametri fiziologici. (B) Clasificare. Clasa II (controale speciale). Dispozitivul este scutită de la procedurile de notificare anterioare introducerii pe piaţă în capitolul E din partea 807 din acest capitol, atunci când este un dispozitiv alimentat acumulator de rețea care este indicat pentru  relaxare musculară, reeducare, antrenare şi utilizarea prescripţiilo, sub rezerva 882.9.

Sistem Biofeedback INDIGO include Sistemul de Biofeedback  INDIGO include: Aparatul, INDIGO Software, Harnasamentele membrelor si ale capului, precum şi instrucţiunile de utilizare. Aparatul în sine este proiectat din carcasa de metal rezistent, si are o tavă de test gravată cu laser în partea de sus, care permite schimbul de frecvenţă.  Acesta este dotat cu bretele lavabile, senzor de temperatură şi de a exploatare pentru plasare  în locuri specifice electro-senzoriale de pe încheieturi, glezne şi cap.

Instrucţiuni de utilizare Nerespectarea acestor Instrucţiuni de utilizare poate avea ca rezultat neobtinerea de către client a avantajului cel mai bun posibil din terapia INDIGO. Prin urmare, este important să se asigure că aceste Instrucţiuni de utilizare sunt menţionate ca un ghid de nivel superior pentru toate utilizările Sistemului de Biofeedback  INDIGO
Dispozitiv Box specificaţii de inginerie includ
Specificatii INDIGO Descriere Specificatii Caracteristici
Rata de transfer Bidirectional PC – INDIGO 115200 bps grafic LCD ecran
Sensibilitate ADC pe 16 biţi (0.0000763 mV) Jack Auto Sensing
Gama de frecventa de ieşire frecvenţele disponibile 1-5 MHz simultana de intrare / ieşire
Amplitudine gama de tensiune de ieşire disponibile 0-5 Fast Vmax pe trecerea de la intrare la ieşire
Dimensiuni Greutate 970 grame 3 “” x 6.5 “x 9” (aprox) Toate cele 12 canale bidirecţională şi programabile

Ecranul LCD de pe interfaţa cutiei  este, de asemenea, touch screen.

Există trei mufe de ieşire, şi o mufă de intrare pentru a permite accesorii multiple şi ataşamente. Dispozitivul este alimentat prin USB prin intermediul computerului, pentru a fi utilizat cu un dispozitiv de protecţie la supratensiune clasa medicală.

Specificaţii minime de calculator computerele Apple nu sunt recomandate – au existat probleme la Parallels şi Virtual PC-uri.

* Windows XP Home sau Professional pe 32 de biţi (SP3), 2GB RAM
* Windows Vista (SP2) RAM 3GB
* Windows 7 – 3GB DDR2 RAM
* CPU Dual Core, 2.2GHz Viteza, 2MB cache (nu Sempron sau Celeron CPU’s)
* 60 + GB 5400rpm Hard Drive
* Desktop: 17 “ecran plat – 1280 x 1024 Rezolutie ecran
* Laptop / Notebook: ecran 15.4 “Wide + – 1280 x 1024 Rezolutie ecran
* DVD-ROM sau DVD / RW Drive
* Dedicate sau / grafice discrete 512MB Placa video
* Trei porturi USB 2.0
* Microsoft Word sau Open Office Suite Program software
* Acces Internet

Asiguraţi-vă că computerul este actualizat la cele mai recente pachete Service  pentru Windows. SP3 pentru Windows XP, SP2 pentru Vista sau veţi avea probleme cu software-ul.

Să fiți familiarizaţi cu modul de acces la internet / funcţii online actualizări la activare şi software sunt făcute acum online.

Sistem Biofeedback INDIGO Disclaimer Scopul vizat de antrenare Biofeedback-ul este pentru relaxare musculară şi re-educare pentru a reduce stresul, durerea mea gestiona şi de a îmbunătăţi calitatea vieţii. Este important să se monitorizeze efectele de formare biofeedback şi să continue formarea, atâta timp cât ea este benefică. Cercetările sugerează că în timp ce majoritatea oamenilor pot avea beneficii considerabile din antrenarea biofeedback, unii oameni nu pot obţine nici un beneficiu.

Biofeedback-ul nu substituie tratamentele medicale standard, sau tratamentele de psihoterapie. Pe parcursul tratamentului medical, se recomandă şi consilierea unui psihoterapeut, medic sau terapeut acreditat. Este important să se rămână în strânsă comunicare cu un medic, şi să se obţină permisiunea de a urma o terapie profesională prin biofeedback, dacă clientul utilizează un stimulator cardiac sau se confruntă cu orice alte condiţii medicale care se pot exacerba prin relaxare.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>