• Home
  • Blog
  • Medicina cuantica – medicina viitorului

Medicina cuantica – medicina viitorului

“Problema cu care se confrunta medicina contemporana este aceea ca timp de secole, gandirea stiintifica s-a concentrat in jurul modelului chimic de organizare si functionare al moleculelor, tesuturilor si organelor corpului. Este timpul ca acest model biochimic sa fie extins la niveluri mai profunde care sa includa modelul electromagnetic si procesele cuantice care joaca un rol crucial in autoorgnizarea materiei vii“. Edgar Mitchel – Doctor of Technology Apollo 14 astronaut, fondator ISS InstituteMedicina cuantica foloseste metode non-invazive de evaluare, diagnostic si tratament, pentru prevenirea imbolnavirilor si tratamente de recuperare fara medicamente, bazate pe procesele cuantice ale radiatiei electromagnetice si pe informatia energetica continuta in materia vie. Medicina cuantica este bazata pe utilizarea cuantelor de energie, adica, pe doze infime de radiatie electromagnetica destinate diagnosticului, prevenirii si regenerari sanatatii individului.

Dr.Youri Kheffeits medic si cercetator in domeniul medicinii cuntice, la Institulul Energetic din Moscova, formuleaza urmatoarea definitie a starii de sanatate:
“Sanatatea consta in armonia relatiilor energetic-informationale dintre individ si natura. Aceasta armonie se exprima prin optimizarea mecanismelor de autoreglare autoaparare si autovindecare a organismului viu. O dinamica activa a sanatatii implica organismul ca intreg, pe plan fizic, mental si spiritual”.

Tratamentele cuantice folosesc toate tipurile de radiatii biologic si ecologic pure, pentru a restabili cimpul electromagnetic si starea informationala alterata de factori patologici, aducind acest camp la o stare stabila. Pentru a se obtine acest rezultat,emisiile electromagnetice folosite sunt la unison cu procesele informational-energetice ale organismului viu, altfel spus, ele sunt in rezonanta cu aceste procese.

Tratamentele sunt lipsite de efecte secundare, sigure, ecologice, nedureroase, justificate pe plan economic si aplicabile in toate domeniile medicinii.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>