17 ianuarie

 /* 17 ianuarie */

reteaua binelui“Viata fara aspiratie este goala si lipsita de inteles, pentru ca reprezinta tocmai comuniunea cu partea cea mai elevata din noi care ne reveleaza plinatatea acestei vieti minunate, constituind adevarata noastra mostenire.”

Fa in asa fel incat rugaciunile tale sa fie cat mai pozitive mai constructive si mai directe, mai afirmative si, inainte de a te ruga, multumeste pentru ceea ce esti pe cale sa primesti.

Cand te rogi, incearca sa simti unitatea vietii in care nu exista separare, deoarece totul este unul. Rugaciunea uneste totul; ea reuneste orice lucru si  creaza unitatea perfecta. Vorbeste si asculta. Nu pierde niciodata timp pentru a implora pentru una sau alta, pentru ca nu asta este rugaciunea adevarata. Implorarea genereaza separarea, iar Dumnezeu vrea ca tu sa creezi in mod constant unitatea. Noi si Dumnezeu una suntem.

“EU SUNT in tine; nu trebuie sa Ma cauti in afara. EU SUNT mereu aici, in asteptare ca tu sa Ma recunosti. Recunoaste acum unitatea noastra: Eu in tine, si tu in Mine.”

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>