20 ianuarie

* 20 ianuarie */

reteaua binelui“Cautati mai intai Imparatia Lui Dumnezeu si toate le veti primi pe deasupra”asta poate insemna:”Tot ce Am este al tau, imediat ce vei fi invatat sa pui lucrurile esentiale pe primul loc”.

Pentru aceasta este important sa dedici mult timp pentru sondarea inimii tale, ca sa descoperi ce conteaza cu adevarat pentru tine in viata, mintea vine mai apoi. Aminteste-ti, este important sa fii sincer si onest cu tine insuti. Munca pe care o depui la nivelul cel mai inalt de Constiinta conteaza poate mai mult ca orice altceva. Daca esti inclinat sa pui nivelele de constiinta secunde, terte…etc si rezultatele vor fi la fel. Vrei indeplinesti vointa doar cand nu mai poti, trebuie sau simti nevoia sau sau vrei sa inveti sa traiesti in asta tot timpul chiar si atunci cand iti este cel mai bine?

Daca vrei asa, pune lucrurile importante pe primul loc. Doar in momentul in care toate celelalte sunt lasate deoparte, ceeia ce este important incepe sa se consolideze. Divinitatea poate lucra liber in si prin tine pentru ca minunile Sale sa se manifeste.

La fel si cand creezi, gandesti,  daruiesti, fa-o din toata inima, cu bucurie autentica, fara nici-o asteptare,  fara nici-o judecata si fara nici-un regret.

Afla ca Eu voi folosi darul tau in cel mai bun mod posibil, pentru onoarea si gloria Mea si pentru binele a tot ce exista.”

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>