21 ianuarie

/* 21 ianuarie */

reteaua bineluiIncepe-ti ziua multumind si inchei-o in recunostinta. Accepta ca esti binecuvantat si ca binecuvantarile se revarsa asupra ta fara intrerupere.

Atunci cand uiti sa multumesti si sa pretuiesti considerand toate darurile divine, perfecte si bune, atunci devii arid si fragil. Te preocupi de tine insuti prea mult si incetezi sa te interesezi de cel de langa tine. Modul cel mai rapid de a schimba aceasta atitudine gresita este de a incepe sa te gandesti la altii, sa incepi sa traiesti pentru tine, pentru ei si pentru Tot, gandind, actionand si daruind tot ceea ce ai.

Vei vedea ca egoul si preocuparile pentru tine insuti se vor estompa pana cand vor deveni nesemnificative- la fel si suferintele.

De ce n-o faci de-acum?”

Nu are importanta lipsa ta de multumire sau recunostinta din trecut: atitudinea actuala este cea care conteaza. Arunca-ti trecutul in spate. Ofera vechilor tale erori doar timpul de a se elibera si de a invata doar din acestea, apoi continua si bucura-te de viata, multumind “incontinuu” pentru fiecare lucru. Atunci cand iti arati recunostinta, pretuirea si multumire pentru toate lucrurile din viata, iubirea curge fara oprelisti in, din si prin tine.

Atunci vei putea spune:asta da Viata!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>