23 ianuarie

/* 23 ianuarie */

reteaua bineluiDe ce amani sa primesti mai tarziu ceea ce constituie MOSTENIREA TA DIVINA ACTUALA?

Dumnezeu ESTE in Tine, in Constiinta ta, in Mintea ta, in Emotiile tale, in Deciziile tale, in Viziunea ta, in Privirea ta, in respiratia ta, in trupul tau, in mainile si picioarele tale.

Esti in stare sa accepti ideea? …sau esti napadit incontinuu de neancredere, indoieli si te intrebi neancetat daca este posibil?

E ceva ce fiecare poate sa descopere singur. Poti sa asculti si sa reasculti, sa crezi sau sa nu crezi, dar pana cand nu esti dispus sa accepti,sa recunoasti si sa experimantezi Maretia nu are nicio semnificatie REALA pentru tine.

Nu ajuta sa auzi, doar, vorbindu-se, sau sa vorbesti si sa citesti articole despre asta: Adevarul trebuie sa traiasca, sa se miste si sa-si manifeste ESENTA in tine; Doar atunci ADEVARUL te FACE LIBER, si vei putea cunoaste adevarata semnificatie a libertatii inimii, mintii si spiritului Tau.

Poate un vis fantastic, intr-o zi, sa devina realitate? Asta depinde si de cat timp ai pierdut in indoieli, neincredere si neacceptare!

Doar cand accepti Adevarul, acesta te face LIBER sa vezi o noua REALITATE si doar atunci incepe Marea si Adevarata Ta Aventura.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>