25 ianuarie

/* 25 ianuarie */

reteaua bineluiFie ca in Viata Ta Spirituala sa nu existe rataciri fara substanta. Este vorba de viata foarte reala, practica, plina de freamat si asteptari. Nu fi surprins daca imposibilul devine posibil: asteapta-te la un miracol dupa altul doar pentru ca tu intelegi, traiesti si marturisesti Legile Divine. Atunci cand traiesti dupa Legile Divine, poate sa se intample ceva Miraculos in orice moment, pentru ca esti in acord cu energiile superioare si actionezi plecand de la un nivel mai elevat de Constiinta.

In Spiritul Universal Esti un Tot cu Dumnezeu, atunci cand nu exista nicio separare, iar noi lucrand ca si o Fiinta Unica, totul devine posibil.

De aceea pune-te in sintonie, incepe-ti ziua acordandu-ti notele cu partitura Divina, stand in liniste si regasind acea seninatate, acea pace si ace aarmonie interioara pe care nimic nu o poate distruge. Un instrument sensibil trebuie sa fie acordat inainte de a canta la el. TU esti cel mai sensibil instrument din Univers si, cu atat mai mult, trebuie sa fii TU, inainte de a intra in scena sa-ti canti partitura in Orchestra Miraculoasa a Vietii!”

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>