17 februarie – Neconditionare

Esti gata sa lasi totul?

reteaua binelui  Cand vei fi gata sa “lasi” totul, fara sa-ti tii nimic, orice necesitate de-a ta va fi satisfacuta intr-un fel minunat. Atunci cand poti sa renuti sa dai prioritate credintelor, trairilor si decizilor tale “second hand”; atunci cand te incredintezi in puterea divina; toata Viata ta va fi plina. Astfel deschizi stavilarele Acceptarii neconditionate care dau libertate Fluviului Iubirii, Maretiei si Abundentei sa se manifeste prin tine.

Suna ciudat, Nu?., chiar bizar…?

Insuseste-ti aceasta Lege, pana ce devine parte din tine, pana ce vei putea vibra in ritmul fiecarei vieti si pana cand vei sti ce inseamna sa faci parte din tot, sa fii in armonie cu toata Creatia si asadar in armonie cu Divinitatea, fara a ramane agatat posesiv de ceva.

Ridica-ti Constiinta pana i-ti dai seama ca “EU SUNT…” e in Tine,… ca aceasta Unicitate, universalitate, globalitate este aici, …in tine, si ca nimic nu te poate separa de o asemenea putere, inafara limitelor tale de constiinta.

Relaxeaza-te si lasa Constiinta Divina sa infloreasca, in Tine.

Ai grija si intelepciunea de a elibera tot ceea ce poate sa impiedice aceasta crestere, inflorire, expansiune a Constiintei, pana ce vei fi “in stare” sa accepti ca:

“EU SUNT in tine si tu esti in Mine – Noi Doi Unul Suntem.”

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>