20 februarie – Credinta

De ce sa-ti fie teama de ceva ?

reteaua bineluiPentru ca tu sa fii in stare sa traiesti aceasta viata, cu din ce in ce mai putina suferinta, trebuie sa ai credinta. Credinta ta se intareste de fiecare data cand este pusa in practica. Credinta nu este doar un lucru despre care se tot vorbeste. Nu este vorba despre o stare religioasa, de existenta pierduta, ci este un instrument foarte real care se aplica in viata de toate zilele. Ea este o putere care creste in masura in care este traita corespunzator.

Este cu totul inutil, sa citesti despre credinta,sa asculti vorbindu-se sau sa vorbesti despre ea, daca nu o traiesti prin intermediul atitudinii si curajului actiunilor tale. Asta inseamna ca trebuie sa te arunci in apa si sa inoti, in loc sa te multumesti sa stai acolo unde picioarele ating fundul, incercand doar sa te convingi pe tine insuti ca stii sa inoti.

Ce te opreste sa treci la actiune ca sa traiesti chiar de-acum aceasta viata plina, creativa si splendida?

Cand simti ca nu mai ai incredere in tine sau in altii sa iti amintesti ca: “EU SUNT cu tine si Intotdeauna merg inaintea ta sa-ti pregatesc Calea care, la momentul potrivit, se va releva in adevarata ei perfectiune”.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>