22 februarie – Esti Tu?

0 Comments

February 22, 2014

Fii tu insuti si nu incerca sa imiti pe altul!
reteaua binelui Este nevoie de cate putin din toate pentru a face o lume. E important sa fim diferiti unul de altul, ca fiecare sa-si desfasoare rolul, scopul si rostul specific, contopindu-se perfect in Totalitate. Cand suntem diferiti unul de altul nu inseamna ca trebuie sa fie dezarmonie sau discordie. Intr-o orchestra, sunt numeroase instrumente muzicale diferite, si fiecare isi are locul potrivit in interiorul intregului, armonizandu-se perfect cand este in armonie cu acesta. Intr-un concert sunt puse impreuna partitura, orchestra si publicul si toti se simt multumiti, bucurosi si fericiti. Ce ar fi daca fiecare instrument nu s-ar acorda cu celelalte, sau daca fiecare profesionist ar canta dupa alta partitura sau un alta melodie?

Atunci cand sufletele individuale adopta propriile lor orientari, fara niciun gand sau consideratie pentru intreg, apar dis-armonia dis-cordia si haosul.

Orchestra Umanitatii poate canta dupa Partitura Vietii rezultand un concert al Maretiei, Abundentei si Implinirii. Este un spectacol pentru care toti merita sa avem aceiasi partitura, sa ne acordam “instrumentele”(individual si impreuna) pentru ca rezultatele sa aduca marea Armonie

Atunci cand inima noastra va fi la locul ei si vom exersa, canta si trai impreuna pentru Binele a Tot, va iesi, cu adevarat, ceva Bun.

Fi TU Insuti si – incetand sa lupti cu “partiturile” tale, cu “instrumentele” tale si cu “orchestrele” tale – da-ti “drumul” in Armonie.

Despre Autor

Remus Tanase

Nu există nicio descriere momentan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cumpără cartea 

Informații esențiale pentru sănătatea ta.
Peste 100 rețete naturale cu ingrediente

de la tine din casă.

>