1 martie – Miracole

Te asteapti la miracole?

reteaua binelui  Miracolele sunt efectele vizibile ale manifestarii legilor Divine in actiune. Cu cat esti mai deschis si accepti aceasta afirmatie- cu credinta- cu atat mai bine, pentru ca atunci niciun obstacol nu se va interpune in Cale si nimic nu va putea opri cursul implinirii.

Mergi in directia Legilor Divine si se va putea intampla tot ce-ti doresti. Observa cum se desfasoara, la perfectiune, orice proiect Divin- orice planta, orice vietate, orice animal! Nu este nici urgenta, nici graba, nici agitatie in realizarea lor. Cand se desfasoara procesul, se poate intampla foarte rapid, dar intr-o pace si seninatate totala, la momentul potrivit si cu precizie deplina.(exact in aceeasi perioada, exact acelasi numar de zile, axact acelasi model, exact…). Exceptie poate aduce doar schimbare conditiilor de mediu.

Asa s-ar intampla si cu tine daca conditiile de mediu nu ar fi ostile. Nu-ti fie teama, nu te ingrijora, nu te indoi si poti vedea miracol dupa miracol. Nu e nimic de care sa-ti fie teama cand nadejdea, credinta si iubirea ta sunt asezate in Dumnezeu. Crede si fi convins, fara sa te-ndoiesti, ca “in EU SUNT in

tine”este UN ADEVAR VALABIL, si vei vedea perfectiunea proiectului Tau indeplinindu-se in tine si in jurul tau.

Totul isi are originea in interior, in modelul profund – “Matricea Divina” – din fiecare creatie, si se deschide apoi, cao  o trecere catre exterior manifestandu-se. Nu lasa ca ceva, din tine sau dinafara ta, sa impiedice progresiva manifestare a modelului divin.

Lasa totul sa vina, si contempleaza in tine puterea manifestarii “noului cer” capabil sa creeze un “nou pamant.”

Seteaza-ti Constinta pe miracole, fara sa im/pui vreo limita, si vei trai implinirea lor.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>