11 martie – Legile

Lucrezi cu sau contra legilor Universale?

reteaua binelui  Cand lucrezi contra acestora, lupti pentru o cauza pierduta din start care nu te va duce
nicaieri. Daca esti chinuit de tensiuni, cauta in tine si descopera contra cui lupti si ce se afla la originea problemelor tale. Poti fi sigur ca este ceva ce blocheaza avansarea ta, impiedicandu-te sa ajungi la cel mai inalt bine.

Fa in asa fel incat cea mai puternica dorinta a ta sa fie acea de a-ti indeplini Misiunea si de a merge de-a lungul cailor divine. Nu permite niciodata vreunui obstacol sa se interpuna pe drumul tau si sa impiedice indeplinirea vointei divine ce vine spre binele tau.

Cand te vei dedica sa cauti, vei descoperi Legile Universale si atunci va depinde doar de tine sa le accepti cu sau fara ezitare. Cand vei lucra si trai in armonie Ele, vei sti ce inseamna adevarata libertate: libertatea inimii, a mintii si a spiritului. Vei fi surprins ca iradiezi o intelepciune si o intelegere necunoscute de tine si de altii pana atunci.

Cand te afli in aceasta stare de constiinta, vei participa cu bucurie la realizarea „noului cer si a noului pamant” spre binele tau si atuturor semenilor tai.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>