2 martie – Iubire

Daca Stii sa Iubesti atunci vezi cu adevarat bine!

reteaua bineluiMulte suflete vorbesc de credinta si iubire. Acestia cred si spun ca iL iubesc pe Dumnezeu, dar cunosc prea putin despre Iubire si Credinta incat nu reusesc sa traiasca in ele. A vorbi despre iubirea fata de cineva pe care nu l-ai vazut niciodata este o pierdere de timp, cand esti incapabil sa iubesti spersoanele care sunt in jurul tau si care au nevoie de intelegerea, de intelepciunea si iubirea ta. Invata prima data sa iubesti tot ce este asezat in in jurul tau si vei intelege atunci ce inseamna sa Iubesti cu Adevarat.

De ce sa treci prin viata, cu lanterna, in mana orbecaind pe intuneric fara sa dai drumul luminii. Fara Iubire nu exista Lumina si fara Lumina nu exista vizibilitate. Credinta este puterea(motorul) dar fara lumina nu te incumeti sa pleci noaptea la drum. Cand ai ceea ce trebuie pleci la drum, mergi cu credinta, cu incredere, cu pasi mari, cu fermitate, stiind ca totul va fi bine.

“Atunci cand crezi ca EU SUNT in tine, vei avea si lumina, si viziune si putere ca sa reusesti in orice. Accepta toate darurile Mele desavarsite si benefice, daca vrei sa te poti bucura de ele. Le dau de buna voie; accepta-le de buna voie si foloseste-te de ele cu intelepciune pentru binele tau si al apropiatilor tai”.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>