12 aprilie – Multumire

Vrei sa fii multumit?… Multumeste!

reteaua bineluiMultumeste pentru tot ce ai, pentru tot ce primesti si vei primi tot mai mult. De fapt, nu inceta niciodata sa multumesti, deoarece asta creeaza o atitudine pozitiva a ta fata de viata si a Vietii fata de tine.

Insusi actul multumirii, ca proces, atrage catre tine tot ceea ce este mai bun.
Aceasta te ajuta sa-ti mentii receptive inima, vointa si mintea contribuind, neincetat, la expansiunea Constiintei tale.

Te vei intalni mereu cu ceva care „cere” multumire. Pe masura ce acestea se vor multiplica, iti vei da seama cat esti binecuvantat esti. Vei intelege ca manifestarea potentialului tau divin se intampla tot mai simplu, tot mai usor -„de la sine”, si se revarsa in abundenta, bunastare si maretie.
Vei intelege ca nu-ti lipseste nimic.

Devii convins ca fiecare dintre nevoile tale este satisfacuta intr-un fel minunat si din aceasta stare de constienta poti da, da si iarasi da, fara sa-ti faci griji daca este, cat mai este, cat costa, pentru ca primesti in functie de cat dai si in acest fel faci loc pentru a primi mai mult, tot mai mult, din ce in ce mai mult, mai bun, tot mai bun, din ce in ce mai bun….

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>