21 aprilie – Locul

In lume fiecare individ isi are propriul sau loc.

Fiecare, insa, trebuie sa-l caute si sa-l gaseasca pe al sau pentru a-si descoperi rolul, rostul si misiunea sa. Cauta si introdu aceste lucruri in Viata ta.

Daca iti este frica sa-ti asumi responsabilitatea de introducere a noului macar nu incerca sa incurci, sa ratacesti, sau sa opresti sufletele care au vointa sa o faca. Aceste suflete pot fi instruite si inspirate sa si sigur o vor duce la bun sfarsit.

Gaseste-ti locul potrivit in vastul proiect universal si nu te simti incomod daca nu te afli in primul rand s-au daca ai in jurul tau oameni oe care nu-i intelegi: aminteste-ti, sunt necesare persoane de toate tipurile pentru a face un tot(imagine).

Accepta cu simplitate sarcina ta specifica si fa ceea ce stii ca trebuie sa faci cu toata inima, lasand sa mearga inainte acele suflete care au fost puse in pozitie de varf si de responsabilitate. Ofera-le sprijinul tau deplin si loialitate completa: au nevoie si te vor aprecia.

Ridica-ti inima in iubire ca sa gasesti in tine intelegere, apreciere si recunostinta profunda fata de ei si da-le intotdeuna ce e mai bun din tine.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>