28 aprilie – Atitudinea

Atitudinea

Cu atitudinea cum stai?

Nu este usor sa intinzi si celalat obraz cand cineva te  raneste cu fapte sau vorbe. Reactia imediata este aceea de a „restitui”  lovitura, dar chiar acea clipa e cea in care trebuie sa supraveghezi  cu atentie modelarea reactivitatii si sa pui in practica autocontrolul. Asta te va ajuta sa nu risipesti puterea ta.

Sufletele care nu au invatat autodisciplina vor intoarce lovitura dupa lovitura si se vor simti indreptatite s-o faca. Apoi se  vor intreba de ce „domnesc” in lume haosul si confuzia.

Acestia sunt atat  de orbi incat nu reusesc sa vada pana ce nu vor schimba radical modul lor de a reactiona si pana nu vor invata sa-si iubeasca aproapele renuntand tot mai mult la a-l condititiona. Acestia nu vor putea spera sa schimbe ceea ce se intampla in lumea lor.

Totul isi are originea in tine: cu cat mai repede constientizezi, cu atat mai repede vor surveni schimbarile in jurul tau si in lume. Cu  cat vei fi mai multa iubire, intelegere si bunavointa, cu atat mai rapide vor fi  schimbarile.

Incepe chiar de-acum sa faci ceva in acest sens!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>