6 aprilie – Renunta

0 Comments

April 6, 2014

Tu cat intinzi… de tine?

reteaua bineluiMulte lucruri din viata de zi cu zi pot sa cauzeze dezacord, dizarmonie si mici incidente. Ele provin din gusturile, asteptarile, acceptarile si respingerile personale care se manifesta necontenit ca urmare a modelelor educationale. Daca esti convins ca ceea ce faci tu este bine rezultatele trebuie sa fie si ele bune.

Daca e altcumva, mai devreme sau mai tarziu, ceva/cineva trebuie sa cedeze pentru a putea descoperi un nou nivel mai armonic si mai putin dureros.Cand intinzi un elastic la maxim: ori se va rupe, ori dintr-o data iti va scapa, si se va intoarce, lovindu-te. Daca insa l-ai lasa incet, s-ar intoarce in starea initiala fara sa se rupa sau sa-ti cauzeze dureri inutile.

De ce sa nu te deschizi ca sa potolesti tensiunea incetul cu incetul? Iubirea, constienta si intelegerea te vor ajuta mereu sa-ti netezesti calea si s-o parcurgi fara suterinta.

Ridicate deasupra incercarilor si asuma-ti ceea ce- cu adevarat- conteaza in Viata ta. Asa doar vei obtine bucurie in locul durerii si fericire in locul tristetii.

Despre Autor

Remus Tanase

Nu există nicio descriere momentan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cumpără cartea 

Informații esențiale pentru sănătatea ta.
Peste 100 rețete naturale cu ingrediente

de la tine din casă.

>