1 mai – Semnificativ

fa primul pas

Creste? Se extinde? Primul pas...

Rotile mari se invart pe pivoturi mici. Evenimente extraordinare pot avea inceputuri nesemnificative atunci cand cineva face primul pas.

Orice inceput modest creste si se extinde: dintr-o samanta, intr-un falnic stejar, dintr-un ou intr-o minunata fiinta, dintr-o idee intr-o mare revelatie care se va transforma intr-o mare realizare, intr-o revolutie, intr-o miscare mondiala sau universala.

Primavara Noii tale Vieti a sosit si ea explodeaza in perfecta armonie, pace si abundenta si nimic nu o poate impiedica. Exista un moment si un timp potrivit pentru orice lucru, si aceasta este clipa si timpul potrivit pentru renasterea, regenerarea si reconectarea Ta; tu fa primul pas.

Caile Vietii sunt minunate, desi ni se par ciudate pentru ca nu seamana cu caile „lumii”. Mergi de-a lungul caii Vietii cu credinta si incredere totala si observa cum se desfasoara minunile si implinirile Ei.

Nu te opri asupra trecutului, lasa-l in urma; priveste ce ti-a rezervat Viata in aceasta noua zi pe care sa o consideri mereu deosebita. Sa ai mereu in fata viziunea „noului tau cer si a noului tau pamant”, asistand la realizarea lor in Viata ta si multumeste neincetat.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>