1 mai – Semnificativ

Creste? Se extinde?

reteaua bineluiRotile mari se invart pe pivoturi mici. Evenimente extraordinare pot avea inceputuri nesemnificative.

Orice inceput modest creste si se extinde: dintr-o samanta, intr-un falnic stejar, dintr-un ou intr-o minunata fiinta, dintr-o ideie intr-o mare revelatie care se va transforma intr-o mare realiuzare, intr-o revolutie, intr-o miscare mondiala sau universala.

Primavara Noii tale Vieti a sosit si ea explodeaza in perfecta armonie, pace si abundenta si nimic nu o poate impiedica. Exista un moment si un timp potrivit pentru orice lucru, si aceasta este clipa si timpul potrivit pentru renasterea, regenerarea si reconectarea Ta.

Caile Vietii sunt minunate, desi ni se par ciudate pentru ca nu seamana cu caile „lumii”. Mergi de-a lungul caii Vietii cu credinta si incredere totala si observa cum se desfasoara minunile si implinirile Ei.

Nu te opri asupra trecutului, lasa-l in urma; priveste ce ti-a rezervat Viata in aceasta noua zi pe care sa o consideri mereu deosebita. Sa ai mereu in fata viziunea „noului tau cer si a noului tau pamant”, asistand la realizarea lor in Viata ta si multumeste neincetat.

Leave a Reply