15 iunie – Energia

Energia

Detii o mare putere in mainile tale – energia.

Energia poate fi utilizata si pentru a produce bine si pentru a produce rau: decizia referitoare la cum o folosesti iti apartine. Fa astfel incat s-o  utilizezi pentru binele tau si al intregului din care faci parte.

Cand vrei sa obtii rezultatele cele mai bune, si te servesti de energia inaltatoare, se pot intampla evenimente dintre cele mai extraordinare.

Cand energia electrica este folosita in sens constructiv, aceasta este in stare sa faca sa functioneze masini enorme, poate ilumina orase intregi,  si poate face multe alte lucruri uluitoare. Dar cand este utilizata int-un mod gresit, rezultatele folosirii ei pot fi devastatoare. Energia nu este nici buna nici rea in sine. Modul in care o folosesti aduce rezultate bune sau rele. Rezultatele aplicarii ei depind de intentia, sensul si scopul in care este folosita.

Acelasi lucru se intampla si cu energia spirituala, care e cu mult mai mare. Aceasta asteapta sa fie folosita, dar in felul corect, evolutiv, transformator. Atunci din ea poate rezulta doar binele altfel poate deveni mult prea dureroasa.

Sufletele care sunt pregatite si dispuse sa foloseasca in mod corect aceasta energie contribuie, chiar de-acum, la tranformarea civilizatiei noastre, aici, pe pamant.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>