22 iunie – Schimbarea

0 Comments

June 22, 2014

Cu noul cum stai?
reteaua bineluiSchimbarea(a mintii, a inimii si a deciziilor) este cheia care-ti va deschide toate usile. Atunci cand siguranta ta este incredintata sprijinului divin, nu-ti va fi teama de schimbari, oricat de drastice ar putea parea, iar instrumentele sufletului tau vor functiona perfect.

Fii sigur ca fiecare schimbare se intampla spre mai bine si pentru binele a tot, indiferent de faptul ca este vorba de schimbari personale, familiale, sociale, nationale, mondiale, universale sau divine. Accepta faptul ca schimbarile sunt sensul evolutiei si inainteaza impreuna cu ele. Avanseaza, eleveaza-te, accepta si crede ca tot ce e mai bun urmeaza sa vina. Daca intri repede si fara nicio rezistenta, vei descoperi ca noul e mult mai usor, mai placut si mai frumos decat vechiul.

De ce sa-ti faci viata mai dificila? Asta obii opunand rezistenta. Nimic si nimeni nu poate opri curgerea, care aduce cu ea schimbari, decat temporar si cu multa suferinta.

Totul in univers este in schimbare.  Azi nu mai este ieri, s-a schimbat. O noua zi a sosit, iar tu faci parte din ea doar daca accepti schimbarea si daca o insotesti; altfel, vei ramane in suferinta, durerea si boala zilelor trecute.

Accepta asadar ca viata este o insiruire de „nou” si mergi linistit bucurandu-te de fiecare schimbare

Despre Autor

Remus Tanase

Nu există nicio descriere momentan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cumpără cartea 

Informații esențiale pentru sănătatea ta.
Peste 100 rețete naturale cu ingrediente

de la tine din casă.

>