23 iunie – Crestere

Pe ce nivel esti?

reteaua bineluiPoti accepta sa cresti fara sa fii pus la incercare sau sub tensiune! Da,…daca Valorile, Atitudinea si Credinta ta sunt stabile la un nivel superior. Einstein spunea ca „problemele nu pot fi rezolvate la nivelul la care au fost create”.
Care este nivelul tau? De unde iti iei puterea si energia? In ce „banca” sunt puse credinta puterea si siguranta ta?

Incerci sa traiesti aceasta viata bazandu-te pe  puterile tale si pe tine insuti pentru a te putea descurca? Daca da, va fi gereu sa poti suporta incercarile, oboseala, tensiunile care te inconjoara.

Daca in  schimb incredintezi fiecare lucru lui Dumnezeu si iI permiti sa te conduca si sa te dirijeze, atunci, vei fi in stare sa faci orice lucru, deoarece totul devine clar, posibil si usor.

Simti ca povara pe care-o porti e prea grea si consideri ca ti s-a incredintat o sarcina prea apasatoare? De ce nu  incepi chiar de-acum sa eliberezi greutatile si preocuparile?

Lasand-L pe Dumnezeu sa te conduca prin aceste ape involburate. Vei fi condus, dincolo de toate dificultatile si incercarile si eliberat de orice tensiune, spre oceane de linistite, pace si armonie-imediat ce iti vei fi pus credinta, increderea si iubirea in El.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>