25 iunie – Libertate

Cu internetul cum stai?

reteaua bineluiCauta, pana gasesti, libertatea Spiritului; pentru ca acolo unde domneste adevarata libertate se afla pacea, iubirea, acceptarea.

Iubirea e cea care deschide toate usile. Acolo unde e iubire, nu exista critica, judecare si condamnare. Tu stii si intelegi ca totul este din Dumnezeu si ca totul se manifesta prin Iubirea Sa. De ce sa ne racordam la „Wi-Fi”-urile suferintei cand avem „Wi-Fi”-ul divin- Iubirea Divina. Doar asa viata ta se va transforma fundamental in bine pe toate planurile, domeniile si dimensiunile ei.

Observa familia umana si crede pana vezi ca toti sunt creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu.

Mergi dincolo de suprafata, pana in inima lucrurilor, acolo unde nu exista nicio separare si totul se contopeste intr-o unitate deplina: vei vedea in fiecare lucru si in fiecare persoana doar ce e mai bun.

Cand in interiorul tau esti in perfecta pace, armonie si iubire nu mai irosesti energie si timp cu incercarea de a schimba pe altii. Inveti doar sa fii, si astfel facand, creezi un sens de unitate cu fiecare forma de viata; pacea, armonia si iubirea vor fi suverane.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>