6 iunie – Constiinta

Tot ceea ce se ti intampla in viata isi are originea in constiinta ta.

reteaua bineluiElevandu-ti constiinta, iti ridici toata fiinta si tot modul tau de a vedea viata si incepi sa traiesti acea existenta minunata si implinitoare care este mostenirea ta autentica. O poti explica si poti sa vezi pe altii traind-o; dar pana cand aceasta nu patrunde in constiinta ta si pana cand nu accepti faptul ca aceasta iti este predestinata, nu se va intampla nimic.

Sufletul simplu si copilaros poate accepta „Imparatia Cerurilor” mult mai usor decat sufletul mai profund intelectual, care crede ca stie toate raspunsurile multumita mintii educate dupa un model, dar a carui constiinta nu este statuata la niveluri mai profunde.

Orice suflet  poate sa ajunga la o stare de constiinta mai ridicata, dar este ceva ce trebuie indeplinit dinspre interior, plecand de la cunoasterea interioara, de la inspiratie si de la intuitie care nu au nevoie de nicio stiinta sau intelepciune exterioare.

Totul e acolo, in profunzimea fiecarui suflet, doar ca e in asteptarea recunoasterii, a aducerii la lumina si a trairii sale.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>