1 iulie – Vesnic

Crezi ca Viata este eterna si ca nu are nici inceput nici sfarsit?

reteaua bineluiDaca intelegi realitatea doar la nivelul fizic ai toate motivele sa te-ndoiesti. Dar imediat ce intri si te cunosti mai bine intelegi ca energia este cea care insufleteste materia si a ea este nesfarsita.

Pe masura ce iti extinzi constiinta incepi sa intelegi misterul si minunea vietii vesnice la nivel energetic. Acest lucru va influenta fara indoiala si bunastarea ta fizica iar pe masura ce realizezi uniunea ta cu creatia si cu Creatorul Vietii viata ta va capata longitudine, calitate si maretie.

Bucura-te, multumeste neincetat, si accepta ca poti sa traiesti de-a pururea. Da, cel mai greu(pentru unii) e sa accepte si sa creada fara sa se-ndoiasca.

Parcurge zi dupa zi, traind fiecare clipa din plin si prin gratie: acceptand trecutul, fara sa-ti faci griji pentru viitor si traind necontenit eternul prezent. Cand incerci sa privesti mult prea inapoi(mai mult de o zi)sau prea inainte(mai mult de 3 zi) viata devine o adevarata povara pentru cei care sunt la inceputul caii spirituale. Prea multe suflete duc cu ele teama, nesiguranta si neancredere. Acestea sunt generatorii marilor poveri, care surteaza viata.

Inainteaza pas cu pas si vezi cum te inalti, coplesit de pace, liniste si seninatate, luand la cunostinta ca totul este in maini Divine si nu trebuie sa te preocupe, ingrijoreze si limiteze nimic.

Devin-o un copil, liber, multumit si fericit, iar viata pentru tine va fi o continua sursa de bucurii.

Crede in viata si in infinitatea ei si traieste-o pe deplin.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>