16 iulie – Esenta

Tu cat poti contribuii?

reteaua bineluiPoti contribui la realizarea unor lucruri la care, astazi, nici macar nu visezi daca: sti, accepti si actionezi de la nivelul cel mai profund al Fiintei tale.

Atunci vei gasi in tine toate indicatiile si nu vei ramane niciodata fara viziune, fara putere si fara motivatii, luand decizii corecte, fara a te aventura pe cai gresite unde te poti rataci.

Cauta in tine, urmeaza indicatiile si contempleaza minunile care se vor desfasura necontenit. Nu exista clipe plictisitoare, ingrijorare sau nemultumire atunci cand te lasi calauzit si dirijat de „GPS”-ul divin. Prin el gasesti in fiecare clipa tot ceea ce este  folositor pentru tine.

Nu trebuie sa cauti prea departe; totul de afla in ESENTA Fiintei tale;  dar trebuie sa fi constient de acestea in cel mai intim mod.

Cand gandesti, traiesti, mergi din ESENTA, iti creezi noul Cer si noul Pamant. La creatie nu a fost necesar niciun efort. S-a spus: „Sa fie Lumina” si lumina a fost.

Accepta-ti rolul de co-Creator. Contempleaza noul „Cer” al Constiintei spirituale si vei vedea un nou „Pamant” al existentei tale.

Simplu si usor!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>