18 iulie – Esti Tu?

Esti pe calea Ta?

reteaua bineluiCand inveti sa mergi pe picioarele tale si sa cauti calea ta unica pentru a fii TU insuti, atunci vei gasi loc, in mod armonios, in marea „Orchestra” a Umanitatii.

Priveste mereu spre Dumnezeul din Tine- unicul izvor de viata, putere si creatie- si nu vei putea gresi, ba mai mult, vei descoperi usor locul Tau unic in aceasta Orchestra.

Nu sovaii deloc cand calea devine dificila, ci mergi doar inainte cu pasi fermi, fiind sigur ca treci, doar, printr-un loc accidentat. E cu atat mai bine sa treci peste acesta cat mai repede, cu cat mai putina rezistenta si resentiment posibil, invatand la fiecare pas lectiile importante si necesare care ti se ofera.

Trebuie sa inveti sa fi perseverent, tolerant si tenace si sa nu cedezi cu usurinta. Mentine viziunea inaintea ta.  Apoi e important sa stii incotro mergi, ce  merita sa fie indeplinit  si sa nu cedezi inainte de a-l vedea realizat.

Pentru aceasta este nevoie de acea viziune, forta si cunoastere interioara pe care nimic nu le poate zdruncina sau dezechilibra

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>