23 iunie – Viata e un proces

reteaua-binelui13

 Trezeste-te, desteapta-te si traieste deplin!

Pe unde te afli in procesul vietii tale: pe la suferinta sau pe la implinire?  Ce vezi, ce simti si ce gasesti in fiecare clipa?

Traiesti dupa cum te trezesti  si dupa cum  te destepti. Patrunde in esenta acestei intelegeri.

E o nebunie sa crezi ca daca te trezesti „prost” poti avea o traire buna si o zi buna. Daca te trezesti bine si pe parcursul zilei te si destepti in fata oricarei situatii(constientizezi lectiile Vietii),  atunci viata ta va fi deosebita.

Traieste aceasta viata – frumoasa, splendida si plina de abundenta- pentru ca ea constituie adevarata ta mostenire.

Renunta la tot ceea ce iti limiteaza acest drept. „Smulge” buruienile indoielii, nesigurantei si fricii, astfel incat acestea sa nu poata sufoca frumoasa ta gradina interioara. Doar asa tot ce e mai bun poate creste frumos, liber si perfect.

Nu-ti fie teama de nimic. In tine gasesti intelepciunea, energia si puterea de a actiona.

Elibereaza ceea ce gasesti dureros in tine pentru ca asta iti modifica substantil calitatea vietii. Daca haosul si confuzia domnesc in tine, acestea se vor reflecta si in lumea exterioara prin aspectul tau, comportamentul tau, lucrurile pe care le faci si cele care te inconjoara. Oricate eforturi a-i face nu poti ascunde ceea ce ai inauntru – este numai o pierdere de timp si energie. Esti ca o oglinda lustruita la perfectie: nimic nu poate ramane ascuns. De aceea nu incerca sa le ascunzi – ELIBEREAZA-le.

Fi asadar liber de suferinta – asta inseamna sa te destepti!

Cand gandurile tale sunt elevate: frumusetea, perfectiunea si bunatatea ta se vor reflecta la exterior creandu-ti o noua realitate plina de multumire, bucurie si implinire.

Asta insemna sa te trezesti!

Buna dimineata!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>