26 iulie – Activeaza

reteaua-binelui61

Tu ce putere activezi?

Dumnezeu este in tine, este cu tine si este pentru tine, fie crezi sau nu, fie ca accepti sau nu, fie ca iti doresti sau nu; e doar o chestiune de constiinta.

Acest potential infinit nu este mai mult intr-un suflet decat intr-altul. El este in toata maretia si fiecare poate dezvolta puterile care exista in el.

Unele suflete sunt mai constiente decat altele de divinitatea inchisa in ele, si sunt capabile sa ajunga la acest izvor si sa traiasca conectat la capacitatile acestuia. Pentru ca ele exista multi cred ca e ceva supranatural, insa nu e nimic supranatural in toate acestea; e vorba doar de faptul ca ele traiesc dupa legile, principiile si adevarurile universal valabile, folosind in mod corect energia nemarginita care se afla in fiecare din noi.

Aerul exista pentru a fi respirat, dar tu esti cel care trebuie sa-l inspiri pentru a-l transforma apoi in energia care-ti sustine viata. Electricitatea e acolo pentru a fi folosita, dar trebuie sa fie convertita inainte de a fi folosita, altfel, cu toate ca exista, nu-si poate arata puterea cu care este dotata.

Acelasi lucru se intampla cu puterea spirituala din tine: aceasta exista pentru ca tu s-o folosesti, dar tu esti cel care te cuplezi la ea si o pui in functiune si o folosesti pentru binele tau sau al semenilor – altfel ramane inactiva.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>