28 iulie – Conectare

reteaua-binelui-82

Tu cum esti conectat?

Viata este nespus de frumoasa, dar aminteste-ti mereu ca ea este ceea ce faci tu din ea.

Atitudinea este esentiala pentru binele tau. Ea este ca modemul – te ajuta sa te conectezi la sursa.

De aceea, daca esti negativ(innourat)– vezi latura rea/urata a fiintelor, evenimentelor si lucrurilor- atragi asupra ta negativitatea, si nori negri iti vor intuneca viata, separandu-te de cel mai mare bine al tau.

Daca esti mereu pozitiv(insorit)-vezi latura buna/frumoasa a fiintelor, evenimentelor si lucrurilor- in tine si in jurul tau straluceste soarele ca pe un cer albastru.

Nu inceta sa te rogi. Rugaciunea este ca si tipul de conexiune(dial up sau online) si este pe banda ingusta sau larga in functie de intensitatea indoielii sau credintei tale. Fa in asa fel incat viata ta sa fie o rugaciune de multumire continua.

Invata sa iubesti viata pentru ca facand astfel existenta ta proprie va fi ca o rugaciune continua si asta te face, intradevar, sa ramai conectat fara intrerupere. Iubirea este password-ul care asigura comuniunea ta cu universul exterior, interior  si cu Creator.

Atitudinea pozitiva, Rugaciunea continua si Iubirea neconditionata  sunt esenta Spiritului, hrana sufletului si nutrientii trupului tau. Ele sunt de fapt profunda necesitate interioara a fiecarei fiinte.

Recunoaste aceste necesitati  si pune-le in manifestare iar ele iti vor trans-forma Viata.

Asa sa fie!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>