29 iulie – Planul

reteaua-binelui45

Exista, cunosti si ai planul tau?

Sa ai sau sa cunosti Planul tau nu este totul. Esti dintr-un Plan, traiesti intr-un plan, iti faci un plan – asta face diferenta.

Iti faci un plan si stabilesti ce ai de facut si te straduiesti sa-l atingi.

Daca nu ai planul tau o sa te trezesti in planul altora si o sa aflii apoi, pe parcurs, prin suferinta si/sau bucurie daca esti in planul tau sau al altora.

Exista si a treia varianta. Esti dintr-un Plan. Iar acest Plan ti se poate releva pas cu pas, asa cum este un film despre care sti ca este dar inca nu l-ai vazut.

In care varianta esti tu…? Care-i cel mai bun plan pentru tine…? Cum iti dai seama…?

Iti vei da seama dupa cata, multumire, bucurie si implinire ve trai in fiecare actiune, in fiecare loc si in fiecare clipa.

E vorba de un Plan cu adevarat minunat, iar tu faci parte din el. Este important ca tu sa descoperi imediat care e rostul, rolul si sensul tau. Nu te mai lasa dus in deriva, nicio zi in plus, si actioneaza pana il descoperi.

Totul devine tot mai rapid. Este vorba despre un proces in desfasurare care va avea loc la timpul perfect. Accepta si nu incerca sa opresti evenimentele sau sa fugi doar pentru ca ti-e frica de viteza cu care acestea se produc. Fa in asa fel ca in tine sa nu opui nicio rezistenta, pentru ca pe masura ce Planul se realizeaza sa descoperi libertatea, bucuria si implinirea.

Cand te vei opri in liniste si vei vizualiza, vei descoperi si vei intelege ce rol, ce rost si ce sens Ti-a fost Incredintat in mod specific.

Atunci vei cunoaste adevarata fericire, care nu poate fi descrisa in cuvinte.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>