11 august – Cum Esti ?

reteaua-binelui-90

Fii linistit, receptiv si recunoscator fata de viata.

Cu cat esti mai linistit, cu atat esti mai receptiv. In liniste iti poti da seama de minunile care sunt in jurul tau, inauntrul tau si in esenta ta si devii foarte sensibil(deschis, convins, curajos) la lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

In aceasta stare de sensibilitate portile se pot deschide larg si orice se poate intampla. Trebuie sa cauti si sa gasesti clipe de pace si liniste; nu conteaza daca esti o persoana foarte ocupata, pentru ca nu e nevoie de perioade lungi.

Vei descoperi ca si putine clipe petrecute in liniste, in comuniune cu sinele tau profund si cu esenta ta, vor produce minuni in tot ceea ce faci si in loc sa te precipiti intr-un proiect, sau sa faci ceva doar pentru ca trebuie facut, atitudinea ta fata de ce intreprinzi va fi de multumire, bucurie si binecuvantare.

Daca abordarea, asumarea si comportamentul tau vor fi cele corecte va putea iesi, cu siguranta, ce e mai bun si vei fi inainte mergator de orientare, inaltare si binecuvantare pentru toate persoanele pe care le intalnesti.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>