2 septembrie – Poti

SONY DSC

Crezi pana vezi ?

Accepta ca in spatele vietii tale exista un plan: nimic nu e intamplator, fiecare contact este corect, fiecare clipa este cea buna, fiecare actiune este cea necesara. Pentru toate creatiile exista acest plan care se desfasoara perfect. Uita-te la iarba, la floare, la stejar cum cresc perfect dintr-o samanta fara sa rateze maretia pentru care a fost programata- totul contribuie la aceasta.

Pentru tine insa ca sa traiesti frumos in aceasta lume, trebuie sa ai credinta in faptul ca viata ta este calauzita(la fel) intr-un mod miraculos si sa fii convins ca vei ajunge exact acolo unde este locul tau si vei deveni exact CINE ESTI definit prin programul divin.

Accepta si te vei convinge ca doar crezand fara sa te-ndoiesti poti primi totul si atunci vei vedea.

Apoi tine-ti inima deschisa si lasa ca sentimentul de recunostinta sa se reverse prin tine intr-un flux necontenit. Sunt atat de multe lucruri pentru care poti sa fii recunoscator. Recunostinta te ajuta sa deschizi ochii inimii spre frumusetile si minunile existente, astfel incat sa nu pierzi nimic din maretia si abundenta a tot ceea ce te inconjoara.

Vei vedea atunci cum multumirea, bucuria si fericirea nu te vor mai parasi.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>