8 septembrie – Daruieste

0 Comments

September 8, 2014

reteaua-binelui55

Daruieste si continua sa daruiesti.

Nu cauta niciodata sa tii ceva pentru tine. Lasa totul sa curga liber. Ca e vorba de intuitie, pasiune, talent, iubire, cunostinte, bani sau alte bunuri, lasa-le sa curga, lasa-le sa circule. Procedand astfel, vei descoperi ca ele vor creste de mii de ori.

Puterea vietii existenta in corpul tau nu poate fi retinuta; trebuie sa se miste si sa circule fara intrerupere. Doar astfel o noua putere de viata mai proaspata si chiar mai mare poate sa te patrunda si doar astfel poti deveni o fiinta plina de viata.

Acelasi lucru se intampla cu toate celelalte: pune-le in miscare si nu le opri niciodata cursul. Acepta ca viata ta se desfoasoara in perfectiune totala si crede ca fiecare dintre nevoile tale va fi satisfacuta la momentul potrivit. Asteapta-te la toate acestea, si nu lasa ca indoiala sa se cuibareasca in constiinta ta.

Intretine o atitudine pozitiva cu privire la tot, indiferent de aparentele conditii externe, si vei simti cum dispar gandurile, relatiile si evenimentele meschine, si cum sunt inlocuite de ceva mult mai maremai frumos si mai abundent.

Crede cu credinta absoluta(fara sa te-ndoiesti deloc) ca totul merge si se termina cu bine si asa va fi.

Despre Autor

Remus Tanase

Nu există nicio descriere momentan.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Cumpără cartea 

Informații esențiale pentru sănătatea ta.
Peste 100 rețete naturale cu ingrediente

de la tine din casă.

>