• Home
  • Blog
  • Tratament natural pentru gat, plamani, digestie

Tratament natural pentru gat, plamani, digestie

Apa calda cu lamaie turmeric si piper

De multe ori stam si ne intrebam ce am putea face pentru noi bine ca sa ne protejam sanatatea si raspunsul este chiar sub nasul nostru, in bucataria noastra poate in camara noastra.

Apasa pe play si incepe sa ai grija de corpul tau prin tratament natural 

Invata sa cunosti fructele, legumele, lucrurile pe care le ai in casa la adevarata lor valoare si vei invata cum sa iti faci singur bine.

Mai sus ai un video cu o reteta pe care o poti face simplu si usor acasa la tine si pe care o poti bea in fiecare dimineata pentru ca sistemul tau imunitar sa creasca si sa poti duce singur cu corpul tau batalia in care ne aflam cu virusii sau bacteriile.

In postari viitoare voi explica si care este beneficiul fiecarui ingredient.

Reteta

  • 250 ml apa calda
  • 1 lingurita de suc stors de lamaie
  • 1/2 lingurita de curcuma
  • 1 varf de lingurita de piper

De ce e indicat să bei apă caldă dimineaţa ca tratament natural ?

1. Un pahar cu apă caldă consumat dimineaţa purifică pielea şi este recomandat pentru persoanele cu pielea sensibilă.

2. Dimineaţa, înainte de micul dejun şi la jumătate de oră după micul dejun, o cană cu apă caldă stimulează digestia. Corpul va fi mai pregatit sa absoarba substantele nutritive din alimente.

3. Un pahar cu apă caldă băută dimineaţa, înainte de micul dejun, combate infecţiile urinare şi reduce arsurile la stomac.

4. Apa caldă consumată în mod regulat ajută circulaţia şi favorizează transpiraţia, eliminând toxinele din organism şi facilitând activitatea rinichilor.

5. Un pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol, te ajuta in cazul in care ai gatul inflamat, iritat si uscat. Se reduce temporar durerea cauzata de gatul uscat. In plus, apa calda usureaza crampele si relaxeaza muschii stomacului.

6. Imbunatatirea circulatiei. Un pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol, te ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine. Cand corpul este cald, fluxul sangelui creste simtitor. Apoi scade si se normalizeaza. Consumul de apa calda inalzeste corpul din interior si, astfel, se imbunatateste circulatia.

Toate motivele de mai sus sunt studiate si cercetate de experti si sunt recomandate ca tratament natural de preventie.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


  • […] Calitatea curcuminului de antiinflamator poate intari organismul in lupta sa impotriva afectiunilor respiratorii. De asemenea, unele retete naturiste recomanda, in timpul racelii, consumarea turmericului impreuna cu mierea.Daca doresti sa vezi o reteta ce te poate ajuta in lupa cu gripa sau raceala vezi postarea cu Tratament natural pentru gat, plamani si digestie. […]

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >