PAGINA DE COMANDĂ

Remus Tănase

„Eu cred că în următorii ani, stilul de viaţă al oamenilor(care contribuie cu 60% la calitatea Vietii) va fi unul Holistic. Lumea ştie deja că dacă vrei să ai o stare de bine este necesar să inveti cum s-o obtii la nivel fizic, sufletesc şi spiritual Este imperios necesara trezirea conştiinţei fiecaruia că e responsabil de sănătatea, bunastarea si implinirea sa.”

MODALITATE DE PLATĂ

Plata se poate face doar prin virament bancar sau depunere în cont bancar înainte de livrare.

RECENZII CITITORI

"


Mi-am dezvoltat abilitatea de a recunoaste plantele si dorinta de a cunoaste cat mai multe despre aceasta lume magica.


Andreea V.

"


Toate informatiile citite în această carte au venit foarte bine in completarea cunostintelor dobandite la cursurile de la facultate.


Ioana B. 

"


Aceasta carte este cu siguranta sursa de informatii pe care cu greu si doar prin efort personal le-ai mai putea obtine altfel. Spor si Succes in continuare !


Claudia T. 

"


Am aflat multe lucruri noi si foarte folositoare in primul rand pentru mine si pe care la randul meu o sa le impartasesc si altora.

Va multumesc pentru ca existati!Raluca S.

"


Acesta carte a fost pentru mine un inceput pentru deschiderea mintii si sufletului. Lucrurile citite aici le voi verifica si confirma eventual pe masura trecerii timpului.Sorin G.

"


Sunt recunoscator pentru tot ceea ce am putut invata din aceasta carte. Ma bucur ca ati impartasit din experientele voastre acumulate dealungul anilor si astfel ne-ai introdus cu rabdare in tainele vindecarii cu ajutorul plantelor medicinale.


Relu T.

>