PAGINA DE COMANDĂ

Remus Tănase

„Eu cred că în următorii ani, stilul de viaţă al oamenilor(care contribuie cu 60% la calitatea Vietii) va fi unul Holistic. Lumea ştie deja că dacă vrei să ai o stare de bine este necesar să inveti cum s-o obtii la nivel fizic, sufletesc şi spiritual Este imperios necesara trezirea conştiinţei fiecaruia că e responsabil de sănătatea, bunastarea si implinirea sa.”

MODALITATE DE PLATĂ

Plata se poate face doar prin virament bancar sau depunere în cont bancar înainte de livrare.

FORMULAR CERERE COMANDĂ

Selecteaza nr de bucati
  • 1 carte
  • 2 carti
  • 3 carti
  • 4 carti
  • 5 carti

RECENZII CITITORI

"


Mi-am dezvoltat abilitatea de a recunoaste plantele si dorinta de a cunoaste cat mai multe despre aceasta lume magica.


Andreea V.

"


Toate informatiile citite în această carte au venit foarte bine in completarea cunostintelor dobandite la cursurile de la facultate.


Ioana B. 

"


Aceasta carte este cu siguranta sursa de informatii pe care cu greu si doar prin efort personal le-ai mai putea obtine altfel. Spor si Succes in continuare !


Claudia T. 

"


Am aflat multe lucruri noi si foarte folositoare in primul rand pentru mine si pe care la randul meu o sa le impartasesc si altora.

Va multumesc pentru ca existati!Raluca S.

"


Acesta carte a fost pentru mine un inceput pentru deschiderea mintii si sufletului. Lucrurile citite aici le voi verifica si confirma eventual pe masura trecerii timpului.Sorin G.

"


Sunt recunoscator pentru tot ceea ce am putut invata din aceasta carte. Ma bucur ca ati impartasit din experientele voastre acumulate dealungul anilor si astfel ne-ai introdus cu rabdare in tainele vindecarii cu ajutorul plantelor medicinale.


Relu T.

>