Forțe uluitoare

Ati uitat ce Forte uluitoare si nebanuite se afla in voi!  Tristetea si ingrijorarea din Sufletul vostru nu isi au locul!

Nu intunecati Pacea si Lumina care se afla in voi cu aceste framantari! Este drept ca ceea ce se intampla este consecinta indiferentei voastre si a ignorarii nevoilor Vietii dar puteti transforma acest moment intr-un moment al trezirii !

Ganditi-va ca momentul in care va ingrijorati cel mai puternic este chiar momentul autodepasirii voastre!

Tot ce traiti se transforma in teste date pentru a pasi inca un pas inainte pe calea desavarsirii. Amintiti-va in fiecare zi pe care o incepeti ca sunteti INVINGATORI prin nasterea voastra divina! Amintiti-va ca sunteti MIRACOLUL VIETII! Sunteti cei care aduc in Lume mai multa Lumina!

Nu este timp de ingrijorare ci de actiune , de incredere si devotament fata de frumusetea fiecarei clipe! Este timpul sa va aratati credinta in victoria Binelui pe care AtotIubitorul a daruit-o fiecarei Existente!

Este timpul inmultirii harurilor cu care ati fost inzestrati si revarsarii lor peste Lume!  Afirmati prosperitatea si ea va face parte din viata voastra! Afirmati sanatatea! Bucuria!

Nu va complaceti in tristete si frica! Ele va impiedica sa realizati ceea ce doriti cu adevarat, ca Spirit, sa realizati !

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>