Gripa porcină și aciditatea

In plina criza, Dr. Robert O. Young va sugereaza o solutie practica si eficienta!

Exprimam mai jos punctele de vedere  ale domniei sale legate de educarea populatiei pe teme de sănătate, nutriţie şi medicină, demitizind convingeri eronate precum:

1) Virusul gripei A1H1 reprezintă o potenţială pandemie şi poate fi fatal.

Această afirmaţie este greşită. Virusurile nu ucid, acizii ucid.Toate tipurile de virusuri nu sunt nimic altceva decât acid alimentar şi/sau metabolic. În latină, cuvântul “virus” înseamnă otravă sau acid. Toate formele de gripă şi acid, prin definiţie, atacă doar tractul gastrointestinal, şi asta din cauza mâncărilor şi băuturilor acide consumate – nu datorită virusurilor. Astfel că virusul gripei porcine mexicane, care conform Centrului de Monitorizare al Bolilor a dus la moartea a peste 1000 de mexicani, este rezultatul unui exces de acid gastrointestinal datorat consumului de mâncăruri şi băuturi acide care nu au fost diluate de către stomac cu ajutorul sărurilor alcaline sau eliminate prin cele patru canale de eliminare – plămâni, intestine, vezică şi piele. Pentru aceşti mexicani nefericiţi sau alţii ca ei din Statele Unite sau din jurul lumii, moartea s-a datorat excesului de mâncăruri şi băuturi acide, anume Tequila, bere, fasole, orez, porumb, alune, drojdie, sos de soia, fructe cu conţinut ridicat de zahăr, zahăr procesat, zahăr artificial, produse lactate, pui, curcan, carne de vită şi bineînţeles carne de porc (cea mai dăunătoare). Aşa e, acizii din carnea de PORC pot fi fatali. Astfel că cei 1000 de mexicani nu au murit din cauza virusului gripei porcine mexicane ci din cauza unei boli pe care eu o numesc “am mâncat şi am băut PREA MULTE prostii pline de acid”.

Soluţia pentru a vă proteja de excesul de acid gastrointestinal, de o dietă bogată în acizi şi de un stil de viaţă care duce inevitabil la moarte este simplă: creşteţi nivelul de săruri minerale alcaline din organism pentru că ele funcţionează ca soluție tampon(de diluare si neutralizare a acizilor). Orice epidemie de gripă poate fi prevenită  cu ajutorul sodiului, magneziului, potasiului şi bicarbonatului de calciu. DA, este atât de simplu! Puteţi preveni acidoza gastrointestinală, care poate duce la gripă stomacală, vomitare, deshidratare, diaree, constipare şi chiar moarte. Nu există motiv să vă temeţi de o pandemie, ci doar de mâncărurile şi băuturile acide pe care le consumaţi. Protejaţi-vă familia şi pe voi înşivă cu ajutorul unei alimentatii alcaline, miscare, gandire armonioasa, pozitiva.

2) Vaccinul antigripal vă apără de virusul gripal.

Gripa este de fapt organismul în stare de conservare care măreşte temperatura corpului pentru a activa sistemul limfatic care înlătură astfel excesul de acizi alimentari şi/sau metabolici din ţesuturi prin intermediul respiraţiei, transpiraţiei, defecaţiei şi urinării. Cheia ameliorării simptomelor gripei constă în hidratarea cu lichide alcaline şi a transpirației prin intermediul saunei, sau a mişcării (plimbare rapida, sărituri la trambulină, etc).

3) Antibioticele ucid bacteriile.

Acesta este un subterfugiu medical deoarece până şi comunitatea medicilor este conştientă că antibioticele nu fac ceea ce ar trebui să facă. Noi susţinem alarmaţi că boala devine imună la antibiotice. Adevărul este că nu e vorba de rezistenţă sau imunitate ci de faptul că antibioticele nu au fost eficiente de la bun început. Antibioticele sunt reziduurile acide ale procesului de fermentaţie. Pentru a face un antibiotic, e nevoie de drojdie sau mucegai şi de nişte zahăr pentru ca ele să fermenteze. Produsul auxiliar al acestui proces de fermentare al zahărului este acidul antibiotic. Acizii din antibiotice NU UCID BACTERIILE. Ei doar obligă bacteriile să se transforme. În ce se transformă bacteriile? În ferment şi mucegai. De aceea, când luaţi antibiotice, puteţi să vă treziţi cu o infecţie! Acest lucru se întâmplă deoarece antibioticul obligă bacteria sa treacă de la o formă la alta. Eu numesc acest proces de schimbare “transformare biologică” şi acesta este motivul pentru care nu ar trebui să luaţi antibiotice. Încercaţi Planul COWS. Este mult mai sigur şi eficient.

5) O răceală este cauzată de un virus.

O răceală reprezintă modalitatea organismului de a înlătura excesul de acizi alimentari şi/sau metabolici prin orificiile corpului pentru a-şi menţine delicatul pH alcalin. Răcelile NU sunt cauzate de virusuri ci de mâncatul prea multor alimente acide. Excesul de acizi poate fi datorat si gândurilor şi sentimentelor dumneavoastră negative, care pot de asemenea duce la eliminarea acestor acizi prin diferite orificii, cum ar fi ochii, urechile, gura sau nasul.

Eu voi evita răceala VOASTRĂ dacă corpul MEU este corespunzător alcalin.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>