Moment,…Sezon,…Viață

Una suntemOamenii intra in viata noastra pentru un MOTIV si raman un MOMENT, un SEZON sau o VIATA.

Cand o sa stim de ce au venit, o sa stim ce sa facem cu adevarat pentru acea persoana…

Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a-ti indeplini o nevoie pe care ai exprimat-o, pentru a te/se ajuta sa inveti o lectie de viata si/sau pentru a resemnifica impreuna “ceva” caruia ia sosit timpul.

A intrat pentru a te asista in MOMENTELE dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport, sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie. Pot parea ca fiind trimisi de Dumnezeu si chiar sunt. Apoi, fara vreo greseala din partea ta sau intr-un MOMENT inoportun, aceasta persoana va spune sau face ceva pentru a aduce aceasta relatie la sfarsit. Uneori ei mor. Cateodata doar se indeparteaza. Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa adopti o pozitie. Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, munca lor terminata. Rugaciunea ta a fost ascultata si acum este MOMENTUL sa mergi mai departe.

Unii oameni intra in viata ta pentru un SEZON, fiindca a venit randul tau sa cresti, sa inveti sau sa impartasesti. Ei te pot invata ceva ce nu ai mai facut. Ei iti aduc o experienta de pace si multumire. Ei iti pot darui, de obicei, o cantitate incredibila de bucurie. Da, Crede, se intampla, este real. Insa doar pentru un SEZON.

Relatiile de o VIATA te invata lectii pentru o viata, lucruri pe care trebuie sa construiesti pentru a avea o fundatie solida sufleteaca si spirituala. Treaba ta este sa accepti lectia, sa iubesti acea persoana o VIATA si sa pui ceea ce ai invatat in practica in toate celelalte relatii si aspecte ale VIETII tale.

Unele iubiri nu prind rasaritul… Unele traiesc doar pentru o vara…Unele se pierd si le inghite timpul…

Doar una te topeste cand nu credeai s-apara!

Se spune ca dragostea poate fi oarba, prietenia clarvazatoare, iar Iubirea neconditionata. (v. 1 Cor. 13.)

Iti multumesc pentru ca faci parte din viata mea si indiferent din ce motiv ai venit, fie ca este pentru un moment, pentru un sezon sau o viata eu iti MULTUMESC si SUNT FERICIT CA EXISTI.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


  • Eu va multumesc si sunt fericita ca ati aparut in viata mea, ca existati si ca impartasiti cu noi cunostintele dvs!!!!! Ati aparut de cateva zile si stiu ca nu e o intamplare, ci ca aveam nevoie sa invat lucruri noi si minunate…Ceva, acolo in interiorul meu, s-a schimbat si de cateva zile citesc si tot citesc, cu inima plina de bucurie, de pe acest site minunat.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >