Ce este colesterolul?

Înţelegerea Colesterolui are  o importanta primordiala !

Tot ceea ce a fost spus despre colesterol şi bolile de inima este total greşit !!!

Ştiu că este  greu de crezut, dar este adevarat! Cei mai mulţi oameni sunt convinşi că, bolile de inima si accidentul vascular cerebral rezulta dintr-o alimentatie  bogata in colesterol si grasimi saturate. Această noţiune se bazează pe ideea  eronata ca,  colesterolul  este cauza aterosclerozei  sau rigidizarii  arterelor. Dar,  adevărul este ca , colesterolul, chiar şi aşa-numitul colesterol rău, ne protejează de la  un atac de cord sau accident vascular cerebral.

Cauza adevărată a unui infarct miocardic sau accident vascular cerebral provine de la excesul de acizi metabolici  şi de alimentare care nu sunt eliminate în mod corespunzător prin cele patru canale de eliminare — respiraţie, defecare, urinare,  şi, în final, transpiraţia.

Atunci când preşedintele   Eisenhower a avut primul atac de inimă, nivelul lui   de colesterol a fost 164 mg / dl — un nivel considerat “perfect”, de standardele de azi.I s-a masurat  colesterolul chiar si de 10 ori pe an. A eliminat din alimentatie toate grasimile saturate si a folosit  uleiul de porumb, a făcut tot ce i se spunea de cardiologi şi totuşi el a suferit o serie de atacuri de inimă   şi mai târziu a murit de o boală de inimă.

După ani de cercetare Dr. Young a descoperit că,  colesterolul  NU este  cauza bolilor de inima si accidentului vascular cerebral,  din contra, este o substanţă de prevenire creat de organism pentru a preveni bolile de inima si / sau accidentul vascular cerebral.

Colesterolul salveaza viata dvs. de la aciditatea în exces. . . care  este si  în spatele epidemiei de cancer! De fapt, guvernul american, cu  recomandările dietetice menite pentru reducerea colesterolului,  a ucis  mai multi oameni  decât toate  războaie mondiale!

Acesta  pentru ca alimentele şi lichidele pe care guvernul  le-a   recomant  sint  de fapt “acizi” puternic , care strica celulele organismului, si  care duc la acidoza ţesutului, care  de fapt este o condiţie a cancerului. Bărbaţii cu colesterolul sub 190 mg /dl — considerati  “sanatosi”  — au avut de trei ori mai mare risc in   apariţia  cancerului de colon în comparaţie cu bărbaţii cu un nivel mai mare de 220 mg /dl.În ceea ce priveşte riscul de atac de cord de la colesterol mai mare, nu a existat nici o diferenţă între bărbaţi cu nivelurile de la 180 mg / dl şi cei cu colesterol mai mare de 250 mg /dl.Problema este ca,  medicii nu au timp să ţină pas cu cele mai recente cercetări ştiinţifice şi   cele mai multe dintre concluzii sunt greşite! În fiecare an, guvernul american  şi un număr de instituţii private cheltuiesc miliarde de dolari in cercetare, dar o mare parte din aceste cercetari sint  necitite şi   greşite. Mai rău, informaţiile acumulate de multe ori nu sant utilizate  în tratarea şi prevenirea bolilor umane !!!

Majoritatea medicilor citesc mai mult  articole din reviste medicale populare, şi   aproape niciodată studii de ştiinţă. Acesta este motivul pentru care  ei cred că aşa-numitele tratamente alternative nu funcţionează.

Timp de decenii s-a stiut ca,   Omega-3 (peşte, in şi cânepă) se poate utiliza ca măsură preventivă  la  boli cardiovasculare, şi, ca o componentă vitală pentru dezvoltarea neurologica la tineri.

Dr. Young,  in  anii săi de cercetare,  a constatat că,  uleiurile Omega-3 ajuta la tamponarea   acizilor  toxice   care cauzeaza bolile de inima, accident vascular cerebral şi cancerul.

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>