Ce este Biorezonanța?

Ce este biorezonanta / Bioenergie peste tot?

Este decompensare stresului din corpul dumneavoastră, eliminarea frecvenţelor nearmonioase şi înlocuirea lor cu frecvenţe armonioase. Rezultatul este că eliberarea vă face să vă simțiți foarte bine. Quantum stres este un domeniu nou – ceva ce nu ai mai experimentat vreodata inainte. Viaţa în sine este un flux de energie. Dar este fluxul de energie bine tot timpul? Când este sus sau jos? Nu te simti stresat, obosit, lent, în ceaţă, uşor deprimat? Este energia moderate câteva zile şi apoi este foarte mică în alte zile? Vrei să se bucure de un flux de energie mai bun mai consistent? Bine aţi venit în lumea Quantum Wellness!Cum sa obtineti fluxul bun de energie tot timpul?

În scopul de a te ajuta, trebuie să te comporți ca un detectiv cu sistemul tău energetic. Cât de bun este fluxul energiei de bază? Ce fura din energia ta? De ce este corpul tau slab şi împotmolit? Noi putem explora câmpul vostru de energie prin utilizarea mai multor sisteme noi, extrem de sofisticate. Unul este numit INDIGO  sistem de biorezonanta / medicina bioenergetica. Ea vine de la cuvântul “rezonanţă.”  Sa rezoneze, pentru a fi în ton, pentru a fi în sincronie.

De ce are sistemul meu este stresat şi în afara nivelului de rezonanţă?

Pentru că trăim într-o lume  electrice cu mişcari foarte rapide, sistemele noastre de multe ori rămân înafara tonalității de bază. Cuptoare cu microunde. Telefoane celulare. Televizoare. Monitoare de calculator.  Valuri de aer electronice. Toate aceste dispozitive  crează “electro-smog” in lumea ta. Aceasta este ceea ce dezechilibrează sistem dvs. intern electric extrem de calibrat şi complex .

Ce va biorezonanta face pentru mine?

Biorezonanta ajută la re-echilibrarea campului vostru energetic şi ajută la eliminarea unora dintre factorii iritanţi şi toxici din corpul dumneavoastră. Procesul ajută pentru a armoniza fluxul de energie. Puteţi utiliza biorezonanta pentru a ajuta la uşurarea stresului, precum şi la problemele acute de sănătate sau la probleme cronice pe termen lung. Puteţi utiliza biorezonanta pentru întreţinere corporală, pentru tratamente preventive pentru a rămâne sănătoşi – sau îl puteţi folosi doar pentru a vă simţi minunat!

De ce nu se poate vindeca  corpul meu doar natural?

Ai un  uimitor corp uman. Este foarte capabil de vindecare în sine – cu condiţia ca acesta nu este supraîncărcat cu stress. Viruși de joasă frecvență. Infectii bacteriene. Mucegaiuri şi ciuperci. Paraziţi. Toxine din mediu. Alergii. Toate aceste influenţe din afara crează un stres asupra organismului. Problema cu cei mai multi dintre noi nu este că avem  una sau două lucruri care stresează sistemul nostru. Cei mai mulţi dintre noi au 80 sau 90 sau 100 de lucruri care stresează corpul nostru. În timp ce resursele corpului nostru sunt extraordinare, sistemul nostru imunitar poate ajunge sa se împotmolească, confruntându-se cu sarcini stres ridicat. Biorezonanta poate neutraliza multe dintre aceste stresuri ale corpului.

Cum a fost furată energia mea ?

Anumiţi viruşi, paraziţi, ciuperci, mucegaiuri şi infecţii bacteriene pot fura mult din energia voastra. Mulţi oameni au 10-20 tipuri diferite de micro-organisme care trăiesc în trupurile lor. Mulți dintre aceste agenţi patogeni vii din zaharurile sau resturile din sistemul dumneavoastră. Ei nu fura doar energia, ele creează, de asemenea, poluanţi toxici în corpul dumneavoastră. Acesta este unul dintre motivele pentru care vă puteți simti adesea obositi şi cu energie redusă.

Cum sa scap eu de micro-organisme și iritanți?

Noi ajutăm micro-organisme electronic. În primul rând, vom găsi ceea ce stresează sistemul dvs. prin testare biofeedback . Apoi  neutralizăm aceste iritante electronic. Sistemul nostru nuare legătură cu medicina conventională. Noi nu folosim droguri sau să lucrăm la nivel biochimic ca medicina traditionala, nu. Noi ajutăm la vindecarea corpului vostru prin energie biofizica. Fara durere. Odată ce stresul este neutralizat, corpul tau devine vindecatorul real. După aceea, sistemul imunitar este destrsat şi poate să te vindece la niveluri mai înalte.

Ce fel de probleme acute te pot ajuta?

Poate că a-ți coborât sistemulimunitar cu o raceala sau cu un virus. Aveţi indigestie. Suferi de dureri de spate. Ai dureri de cot sau dureri sciatice în şold. Noi tratăm fluxul de energie specific în acestă zonă. Când câmpul  fluxurilor dvs. de energie curge în mod corespunzător, corpul tau este liber să se vindece. Atunci când o schimbare de energie este eliberată, de multe ori durerea dispare.

Ce este cu problemele cronice?

Biorezonanta poate fi foarte utilă pentru boli cronice precum artrita, fibromialgia, alergii, vicii, herpes, candida, durere cronica, oboseala cronica, sindrom de colon iritabil, indigestie, balonare şi obezitatea, sinusuri, migrene. (În plus faţă de oboseală,  gândire neclară şi depresie!) Noi nu putem realiza acest lucru într-o singură întâlnire. Este nevoie de o serie de sesiuni pentru a echilibra un sistem care este departe de echilibru.

Nu ar fi grozav sa vă simti minunat din nou?
Vă vom ajuta sa aduceți înapoi fluxul de energie bună!

Dacă ți-a făcut bine acest articol, fă și tu bine altora și distribuie-l!

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>